Guitarist/Trommeslager fra Køge området søger sangerinde & musikere!

  • Pop
  • Rock
  • Punk

Hejsa musikere! Jeg hedder Nicklas, er selv 24 år og søger jævnaldrende(Nogenlunde - ikke så afgørende) til at starte noget pop/rock/punk band op med, og meget gerne i stil med Paramore.
Jeg søger sangerinde og ellers bare resten af bandet. 2 guitarister, trommeslager og bassist som standard. ;)

For at genrebestemme det mere jeg kan jeg godt lide andre kunstnere som Breaking Benjamin, Halestorm, Avril Lavigne, Three Days Grace, Sum 41, The Offspring, Foo Fighters samt mange mange flere. Med det sagt kan jeg godt lide meget musik lige fra "poppet" rock til heavy metal så er meget åben for alt derimellem!

Lidt om mig: Jeg spiller både guitar og trommer, så om jeg "tager" guitaristrollen eller trommerollen kan vi snakke om. Har høj interesse for musikken generelt, og har altid haft det! Jeg vil selv sige at jeg har et godt gehør for musik, og er god til at sætte musik sammen. Jeg går op i at man gør ting i fællesskab som band. Det vil sige at alle skal have lov til at bidrage til musikkens lyd. For eksempel selvom man ikke er guitarist er det i orden at byde ind med en ide på guitar. :) Derudover går jeg selvfølgelig op i god bandkemi osv.

Du behøver bestemt ikke proffesionel erfaring da det er et band i opstart. Med god passion for musikken og lysten til at spille/lave noget fed musik burde du være good to go ;)

Har jeg vækket din interesse? Har du spørgsmål? Så kontakt mig endelig!
PS: Hvis du kontakter på mobil så send en besked. ;)

MidtSjælland

Band søger Andet

4. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.