The Reverb Poets søger guitarist

  • Rock

Vi er et sjællandsk/københavnsk amatørband som skriver og indspiller vores egen musik: Rock med meget på hjerte, fra ballader til bankende anthems. Vi er ultra-flinke og drives af glæden om at skabe stor musik i et kreativt fælleskab. Lige nu har vi 20+ sange, og skal igang med at indspille og producere vores debut EP, Running on fumes, som vi planlægger at udgive i 2023. Derefter vil vi begynde at give koncerter - hvis vi får et publikum:-) Som et con-amore band, er det ikke vigtigt for os at tjene penge. Vores forsanger, Jonas Linell, skriver sangene, og bandet udvikler musikken sammen, som du kan få et indtryk på denne playlist: En blanding af hurtige demoer og optagelser fra vores øvelokale - altså IKKE FÆRDIG MUSIK:-):

https://www.youtube.com/playlist?list=PLP9knh8nsS70v5FjDUee8cafpfLoOmuc4

Vi skal have ny guitarist - er det dig? Det vil være bedst hvis du er en “all-round” guitarist, dvs både kan spille rytme, riffs og solo. Du skal prioritere tid til én øveaften pr uge, og derudover studio sessions osv. Lige nu er vi kun modne mænd, men vi er ligeglade med køn og alder. Vi øver hver onsdag 18.30 - 21.30 i et meget lækkert og billigt øvelokale i Taastrup.

Line-up:
Lead guitar: DIG?
Trommer: Thomas Bøgelund
Bas & background vocals: Tommy Rex Mortensen
Keyboards & background vocals: Søren Dahl-Pedersen
Lead vocals & guitar: Jonas Linell

Hvis du synes det lyder fedt (og det ER fucking fedt!) så skynd dig at skrive til os, så kan du høre alle vores demoer og tale videre dérfra: Vi afholder auditions i januar og februar, således at vores nye guitarist kan deltage i vores studio sessions i marts.

Vi glæder os til at høre fra dig,
The Reverb Poets

København

Band/projekt søger Guitarist

20. jan. 2023

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.