Dygtig sanger - til originalt Rock N Roll søges.

Erfaren og dygtig Rocksanger søges til nyt projekt - original musik.

København 2021

Hej med jer.

Vi er to venner og guitarister, som har arbejdet seriøst og målrettet mod udgivelsen af vores egen rockplade gennem det seneste 1.5 år. Vi har indtil videre skrevet musikken til 10-12 numre til pladen, men skriver og arbejder fortsat videre på projektet. Musikken er hårdrock/punk inspireret og vores produktion er af høj kvalitet.

Vi er begge erfarne musikere, så vi forventer, at du kan sende os nogle link, hvor vi kan høre din vokal. Vi sender dig et privat link til SoundCloud, hvor du så kan høre vores musik.

Du må meget gerne have evnen til at skrive melodier og noget generel musikerfaring - evt. et lille hjemmestudie, så du kan tracke vokal hjemme, når vi arbejder på pladen. Vi søger en god klassisk rockvokal, men vi er ret åbne. Bare du er teknisk dygtig, original, og har noget coolness over din stage/live act.

Du skal selvfølgelig også være passioneret omkring Rock N` Roll og villig til at sætte tid af til dette projekt - også i fremtiden. Når pladen er skrevet vil vi samle et band med 3 guitarister, en sanger, en trommeslager, og en bassist. Vi forventer at udgive via et pladeselskab.

Du kan, som sagt, høre vores musik på Soundcloud - vi sender dig et link ved henvendelse, da musikken stadig er privat og vi vil ikke ligge det op her, da det ville være en lille form for udgivelse, og det holder ikke at sprede musikken, inden det er færdigt.

Skriv en mail, hvis det virker interessant for dig. Men husk lige at sende os et link, hvor vi kan høre din vokal inden, så smækker vi et link tilbage.

Rock N` Roll hilsner fra

Anders og Chris

København

Band søger Sanger

19. feb. 2021

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.