Rocksangere m rap eller growl eller bare fed rock vokal søges

  • Rock
  • Metal
  • Rap

I bedste Avicii stil søges forskellige sangere/rappere, som vil give vokal bud på forskellige rock og metal numre. (Ingen covernumre). Inspirationen er fra bands som Dizzy, Metallica, Rage, A7F, Magtens korridorer, Lamb of god, SLipknot etc.

Der er en playliste her med instrumental versioner klar til din vokal (eller guitarsolo) :) https://soundcloud.app.goo.gl/pmWBG1usR6rvC7QG7

Melodi og tekst må gerne komme fra dig - og både dansk og engelsk kan anvendes. Hvad der passer til dig. Du kan høre flere af numrene her med vokal, hvis ikke du selv skriver:

https://soundcloud.com/modvaegt/sets/singles?ref=clipboard&p=i&c=1

Projektet hedder Modvægt - og kan besøges her:

https://soundcloud.app.goo.gl/YWXZS8W3oTQPJSe67

Al feedback respons er energi for at lave mere, så kommenter, like, follow, lyt til en mere eller skriv på [aktivér JavaScript for at se] (eller nedenfor). Tekster, tempo og toneart sendes (eller I kan arbejde med online over et Trelloboard). Og er det ikke vokal men en sublim (måske hurtig) guitar solo i feks nummeret “Kom nu med” så er det også en mulighed :)

Modvægt er modvægten til dansk musikscene pt. Der er alt for lidt alternativ rock - der skal skabes en modvægt - vil du være med :)

En kreativ proces hvor vi skaber noget nyt inspireret af noget fedt.

/MODVÆGT

Aarhus

Andet søger Sanger

4. feb. 2021

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.