Every Other Tuesday søger nyt medlem.

  • Pop
  • Folk / Singer
  • Rock

Vi er et band der, med næb og kløer, har kæmpet os gennem en opstart, samtidig med at pandemien har raset. Det har ikke været helt nemt, men vi synes selv det er lykkedes at stable noget på benene, der peger i en god retning. Vores guitarist holdt dog desværre ikke - ikke så meget på grund af interesse, men fordi alle hans øvrige bands begyndte at komme til live igen i løbet af de sidste par måneder.

Derfor mangler vi nu et medlem – måske endda to? Vi er vokal, trommer og bas. Og vi kunne enten bruge en guitarist – eller en keyboardspiller – eller måske endda begge dele.

Musikken vi spiller er genremæssigt bred. Vi tager gode sange vi holder af (uanset genre) og giver dem et nyt udtryk som ligger et sted i området; rock, pop, folk, funk og soul, mens vi forsøger at bevare essensen.

Nogle stikord:
Cover – men ikke kopi; vi finder vores eget udtryk for nummeret
Vokaler – ja tak og fremme i billedet når vi kan
Minimalistisk – det er også ok at have passager med få instrumenter og meget plads

Vi er lige nu tre herrer der alle er 40+ og kort fortalt har mere humor end vaskebræt, men din alder og køn er selvfølgelig ikke afgørende så længe der er fin karma imellem os og gode vaner med hvordan man øver sammen. Vi har øvet tirsdag aften hver anden uge i til-lejligheden-lejede øvelokaler på Østerbro og i Valby, og tanken er at fortsætte nogenlunde i den rytme. Så ser vi om der bliver brug for at finde et fast lokale eller andre justeringer.

Under den sidste øver med guitaristen, har vi lavet nogle lomme-optagelser, som langtfra er perfekte eller færdige, men måske kan give et fingerpeg om, hvor vi befinder os lige nu. Stilen på optagelserne er lidt mere kopi end cover. Men intentionen fremadrettet er at det skal være anderledes, men det kommer efterhånden som numrene bliver øvet igennem og vi bliver spillet helt sammen. Du kan høre lidt uddrag her https://soundcloud.com/user-846139577/sets

København

Band søger Guitarist

4. jan. 2021

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.