Mix & Master GRATIS!!!

  • Funk
  • Blues
  • Jazz

--- OPSLAG TIL HELE LANDET ---

Hej med dig.

jeg er uddannet lydtekniker assistent på en skole der hed (EDMK) i Hillerød. Der gik jeg i 3 år.

jeg havde en af de bedste lydteknikere I Danmark til at undervise os i lydbilledet PA (Pelle Giobel, og næsten bedste mixer i pro tools )(Thorbjørn Appehl). Samtidig med på skolen der var den bedste trommeslager i Danmark (Henrik Askou) , så jeg lært af nogle af de bedste musikere i Danmark, så jeg ved godt hvordan jeg bruger mit udstyr optimalt.

I master delen har jeg været i praktik hos (Jørgen Knup) sammen med EDMK.

Jeg har været på et to dagskursus inde ved (Boe Larsen) inde i Millfactory studie og lærte om mastering og hvad for nogle niveauer som de forskellige streamingtjenester har.

Jeg har et hjemme studie. Jeg kører i pro tools 12, og har noget prof udstyr f.eks. (APOLLO-TWIN, et sæt af Yamaha, NS-10M og Fluid Audio FX8EU FX8 m.m) derudover har jeg masser af forskellige plugin f.eks. (uad og waves m.m.)

Jeg er meget glad for musik og hvad det kan gøre ved menneske. Som lydtekniker så er det min opgave at prøve at hjælpe følelserne frem i musikken. Jeg vil gerne prøve at give mit udtryk igennem musik, fordi jeg ikke få lov til det på andre områder end musikken.

Jeg gør det gratis er på grund af jeg vil gerne være bedre til at mixe og masterere. Jeg vil gerne udfordre mig med hensyn til forskellige genrer, deadline og gøre nogle glæder. For det arbejde som jeg har lavet. Der er ingen krav til om du skal bruge det. Det er en lærerig proces for mig, hvis du vil bruge det, så er det bare fedt.

Her har du nogle udsnit af var jeg har lavet i forhold til mixing og mastering, så du kan få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig.

https://www.dropbox.com/sh/jgjc31a6vrenlju/AACbd6SNVgz8oHQEIgqacd8xa?dl=0

Jeg hedder Sebastian Buur Petersen. Jeg er en 24-årige frisk, livsmodig fyr der er handicappet, der ikke holde mig tilbage for noget. Jeg sidder i kørestol. Jeg kan ikke bruge mine arme og ben, så tænker du nok hvordan mixer og mastering han. Jeg bruger en øjenstyret computer, som jeg kan køre pro tools 12 med.

Jeg glæder mig til at høre jeres musik og få det klar til jeres fans.

Navn Sebastian Buur Petersen.

Du må meget gerne skrive ” Mix & Master GRATIS!!!” i emnefeltet, så ved jeg hvad det handler om.

ØstJylland

Andet søger Producer

3. jan. 2021

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.