Rapper/sanger søger øvelokale i Århus

Halløj derude gutter og gutinder,

Jeg er en ung fyr på 25 år der i øjeblikket søger et øvelokale/studie til indspilning og.. Ja, til at øve øve øve.

Jeg bor i Århus området og søger gerne en aftale ala. minimum 3 dage om ugen fra 17-24 eller noget i den stil. Gerne en månedlig ordning med et budget på 1500,- pr. md. max.
Jeg er sku lidt grøn på hvor meget sådan noget koster, men håber virkelig i vil række ud hvis i har noget eller kender nogen der kender nogen.

Som person er jeg ganske praktisk anlagt, rydder altid op efter mig selv, ryger naturligvis udenfor når jeg holder pauser og gør rent når jeg er færdig. Jeg ser det som at jeg træder ind i en anden persons hjem, så længe jeg lejer noget, og af samme grund behandler jeg også stedet lige så pænt som jeg ville hvis det var mit helt eget. At man rapper, elsker hip-hop og ikke bryder sig om ordensmagten, betyder heldigvis ikke at man ikke kan være et ordentligt menneske på samme tid. Respekt giver respekt.

Jeg beskæftiger mig med rap og har gjort det i godt 5-6 år (2-3 år på mere seriøst niveau), har fundet sang for 3 år siden, men der er lang vej med stemmen endnu, hvorfor jeg virkelig også har brug for en zone hvor jeg kan arbejde på vokalerne og virkelig koncentrere mig om musikken uden forstyrrelser.

Jeg elsker musikken af hele mit sorthvide rapperhjerte, så nu skal der altså rykkes på nogle fronter - det håber jeg der er nogen derude der kan hjælpe med at rykke fremad. Alternativt er jeg også interesseret i samarbejde med andre musikere der er på et eksperimentelt sport ift. musikken, men med toner i retning af Jazz, Boombap, Soul, RnB osv. men også gerne med elektroniske noter eller hvad man nu kan finde på for at skabe noget flavourrrrrrr ;) Men ærlig snak, så foretrækker jeg helst noget jeg kan arbejde på som soloprojekt da jeg har en meget klar vision for hvad jeg gerne vil lave.

Så skriv/ring for helgulan da! Der skal laves noget musik nu!!! Det ville virkelig gøre mit 2021 til den bedste start nogensinde.

Mvh,
Ludvig

Aarhus

Øvelokale/lydstudie søges

16. dec. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.