Percussion eller en RytmeHans

Percussion
On the road again, Oh lonesome me, Blue moon of Kentucky, Folsom prison Blues. Med andre ord lige I hjertet at countrymusikken
Du kan lide countrymusik, spiller på cahon, maracas, rytmeæg, whiskers på en lilletromme, Pizzabakker og andet interessant slagtøj.
Vi er fem friske aldrende musikanter (4 mænd og en kvinde,), som nu har spillet sammen i et halvt års tid og som mangler en rytmehans til at holde os på sporet.
Vi spiller Harmonika, Bas, El-guitar, Westernguitar og vores sangerinde spiller ind imellem spansk guitar. Vi synger ofte flerstemmigt. Vi kan godt finde ud af at synge og spille sammen, men det ville lige være det ekstra vi mangler, hvis vi kunne få en med til at hjælpe med at holde tempoet stabilt.
Vi spiller – næsten – akustisk og det vil vi gerne blive ved med. Det er derfor ikke en trommeslager med fuldt trommesæt vi efterspørger, men en percussionist, der er frisk på at spille på cahon, maracas, rytmeæg Pizzabakker, whiskers på en lilletromme og andet slagtøj, der kan høres men ikke overdøver os andre, så der skal skrues op.
Vi spiller lige nu torsdag formiddag i Gørløse, men er under normale omstændigheder (uden covid 19) tilknyttet Grønnegadecentret i Hillerød. Du skal derfor være over 60 og som udgangspunkt bo i Hillerød kommune.

Vi kan sende dig et link med lidt af det vi spiller, hvis du er interesseret.

Ellers ring til Carl Aage på tlf. 30 49 05 84

NordSjælland

Band søger Andet

5. dec. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.