Country-band søger guitarist-sanger/sangerinde

  • Indie
  • Folk / Singer
  • Rock

Vores countryband søger et femte medlem, som både kan spille guitar og synge kor – og gerne synge lead på nogle sange. Vi er nu to der skiftevis synger lead og ligger anden-stemme på, men vi vil gerne arbejde endnu mere med kor.
Samtidig kunne vi godt bruge endnu en guitar, gerne en akustisk på mange af sangene, til at skabe et mere fyldigt lydbillede. Så vi håber at finde et nyt medlem, der både kan synge og spille guitar. Skulle du over i købet kunne håndtere en banjo, mandolin, violin og/eller mundharpe bliver vi endnu gladere.

Vores nuværende besætning er guitar, bas, trommer og steel-guitar. Aldersspredningen er fra 57, 60, 63 til vores friske steelguitarist på 82 år. Vi er alle rutinerede og har spillet rigtig mange jobs i tidens løb, men nu er det for hyggens skyld vi mødes. Vi er en del af en hyggelig musikklub på Amager (10 min fra metro), hvor vi øver mandag aften. Vi betaler et rimeligt kontingent, og til gengæld har adgang til gear og fællesaftener.

Vores repertoire er meget bredt, med både klassikere, moderne amerikansk country og det mere skæve, og kan godt lide at afsøge genren. Vi spiller således numre af Johnny Cash, Ryan Adams, Alan Jackson, Highwaymen, Travis Tritt, Jonathan Wilson, Mavericks, Buddy Miller, Alabama og mange andre. Og vi er meget åbne over for forslag til sange, hvor du kunne have lyst at synge for.

København

Band søger Guitarist

9. dec. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.