31 årig trommeslager søger legekammerater til hård/tung rock

  • Rock
  • Hard / Alt.

Jeg er 31 år og spiller trommer. Jeg har spillet on/off siden jeg var 16, indimellem i band, indimellem for mig selv og indimellem har jeg slet ikke spillet.

Dog savner jeg at spille musik igen, gerne sammen med nogle andre! Jeg tænker måske en guitarist og bassist hvor en af dem kan synge. Det kan jeg nemlig ikke.

Jeg er bosiddende i Brønshøj og er med offentligt transport, så gerne et øvelokale i nærheden. Dertil har jeg fuldtidsarbejde og familie der også skal passes, så mit mål er ikke at kører verdenen rundt i en tourbus. Mit mål er at spille noget fed musik og hygge sig med det og dertil gerne nogle koncerter om året og evt udgive noget ep/album på et tidspunkt.

Genremæssigt tænker jeg noget hård rock, tungt, beskidt, punket, poppet og alt der imellem. Jeg hører meget blandet musik, så har svært ved at pinpointe nogle referencer. Men jeg tænker det gerne må være melodisk og tungt.

Hvis det kunne være noget for dig/jer, så smid en mail og lad os se på det. Jeg skal se om jeg har noget liggende hvor jeg spiller trommer jeg kan sende, og i må meget gerne sende noget lyd med hvis i har.

Rock on!
// Mikkel

København

Trommeslager søger Band

26. okt. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.