Guitarist søges til coverband

  • Pop
  • Rock
  • Covers

Vi er et velspillende og sammentømret Københavnsk coverband, MissRock, der søger en alsidig lead guitarist. Du er en omgængelig, udadvendt og humoristisk person, der kender dit instrument og kan levere en tight præstation med fed solo.

Vi er fem personer omkring de 40 (3 mænd, 2 kvinder) – vokal (K + K, én på barsel pt), bas (M), trommer (M), keys (M) – som med god energi spiller en bred vifte af numre bl.a. Coldplay, Bruno Mars, Stevie Wonder, Laura Branigan, Roxette, Kings of Leon, Tina Turner og Sanne. Det er en god blanding fra 80erne og frem. Vi har alle sammen ca. 20 års musikalsk erfaring.

Vi vægter samværet højt i bandet, så det er vigtigt du kan lide venskabelig hygge og snak samt selvfølgelig musikken. Ligeledes lægger vi stor vægt på åbenhed og det sociale i bandet, og det er ikke for at tjene penge vi spiller musik. Vi opsøger spillejobs, men det væsentligste for os er have det sjovt og godt sammen med fokus omkring musikken. Mange af os har børn med fuldtidsarbejde oveni, og der er forståelse for situationen med livet udenfor musikken, og den fleksibilitet det kræver.
Vi øver som udgangspunkt fast en gang om ugen (typisk onsdag aften) i Valby i København, og der er mulighed for at have grej stående.

Vi glæder os til at høre fra dig:)

København

Band søger Guitarist

14. okt. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.