Hvor vil det være skønt hvis du har lyst at være med her.

  • Indie
  • Rock
  • Jazz

Ohøj derude. Er du en glad og fri keys/synth spiller der elsker at lege med andre instrumenter og stemmer og har lyst til at lege i en ny slags genre med musik der kommer fra det dybe unknown.

Du behøver ikke at være vild dygtig, men mere vigtigt er at du kan være sammen med andre der hvor vi nogle gange krummer tæer. Jeg som guitarist søger nemlig nogen der vil være med til at lave ny musik der er inspireret af det at miste et barn og det vanvittige liv efterfølgende. Det lyder sammenklemt, men det er det absolut slet ikke. Det er fyldt med kærlighed og smerte som sagtens kan gå hånd i hånd.

Der er ofte ikke behov for at snakke særlig meget, men blot tillade dig selv at være åben for det intuitive og se hvad der opstår.

Kom gerne selv som den du er med dine evt finurligheder, angst, smerte osv.

Genrer er vel Indie, Joik, Island, Radiohead, Kashmir inspirerede åbne. Men ikke et must.

Det er ligeså vigtigt at du kan se hvor dine medspillere er og derved at vi alle spiller frem til hinanden istedet for henover hinanden.

Det er meget baseret på JAM og ser hvad der sker og tage den derfra.

Jeg bor i Gl. Rye. Er selv ret øvet som guitarist og oprindelig bassist. Synger gerne kor sammen med alle andre. Din alder, ophav er komplet underordnet som altid. Bare du har lyst, kan holde en aftale og ikke er på stoffer, når vi er sammen.

Jeg har en Roland VR-09, som jo ikke er et Rhodes, men det er til låns hos mig, hvis du er helt blank.

Vel Mødt!
Mkh Sofus

ØstJylland

Guitarist søger Keys/Pianist

6. okt. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.