Opstart af anderledes Hard Rock/Metal cover band

  • Hard / Alt.
  • Metal

Hej folks.

Jeg har længe haft en drøm om at starte et cover band med numre der aldrig har været i nærheden af at være hard rock eller metal i original form og lave dem om til netop det. Jeg tænker et rigtig rock-fest band og et demokratisk band hvor alle medlemmer bidrager med idéer til ønskede numre og hvor hovedfokus er hygge og spilleglæde.

Medlemmerne behøver ikke at være super dygtige til deres instrumenter, men må meget gerne kunne synge og spille samtidig (ikke noget jeg selv er super skræp til, men man kan vel altid blive bedre), da jeg er stor fan af kor og harmonier, både vokalt og instrumentalt.
Tænker, at musikgenrerne bliver AOR, Hard Rock, 80er Hair Metal, NWOBHM og måske også lidt Power Metal.

Det jeg søger er:

En sanger (eventuelt 2: en mand og en kvinde)
-Gerne en som kan gå højt op i tonelejet.
En guitarist
En keyboardspiller
En bassist
En Trommeslager (gerne en som kan bruge dobbeltpedal, men det er ikke et krav)

Det vil nok være mest optimalt for alle parter, hvis folk bor i nærheden af indre København.

Lidt om mig selv:

Mit navn er Kasper, jeg er 43 år, bor på Amager og har spillet guitar siden jeg var 14. Dog er jeg selvlært, så jeg er ingen Joe Satriani. Ej heller kan jeg læse noder. Min store styrke ligger i min kreativitet.
Har spillet 10 år på Rytmisk Center i København i 3 meget forskellige bands i perioden 2000-2010. Til sidst blev jeg dog virkelig træt af at spille cover numre fuldstændig som de var til at starte med, uden den store kreativitet. Så efter 10 år havde jeg brug for en pause og kastede mig over volleyball i stedet. 10 år senere føler jeg nu, at tiden er den rette til at prøve kræfter med musikken igen, da min musikalske kreativitet aldrig har stået stille.

Min interesse for metal startede med Iron Maiden og Thin Lizzy, da jeg var 12 år. Derefter fulgte Power Metal i 90erne og Hard Rock og AOR de seneste 10 år.

Jeg tror umiddelbart det var ordene..

Skriv hvis det har interesse. :)

København

Guitarist søger Guitarist

1. sept. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.