Øverum (1 person) til deling. (Odense V.)

Jeg lejer et lille øvelokale/musikrum, jeg gerne vil dele. Rummets størelse passer til 1 person + gæst/elev. Jeg vil gerne dele, fordi jeg ikke selv bruger det hver dag. Og for at gøre prisen sjovere.

Vil passe godt til en blæser/strenge/keyboard/sanger/DAW person. Jeg er selv guitarist og bruger det primært til at kunne øve i fred, skrue guitar, hygge med at lave musik og lave lidt lektioner. Har skærm, monitors, midikeyboard stående og plejer at hive en laptop med hjemmefra. Du kan få dit eget bord eller vi kan lave et fælles, for at udnytte pladsen bedst muligt.

Koster 1600,- incl moms. Dvs 800,- pr næse. Der vil være masser af dage/aftener/nætter om ugen til rådighed til os hver. Det er ret nemt at få til at fungere når man kun er 2, og jeg plejer at være ret large med at bytte rundt. Vi har adgang 24/7, og har ikke generende larm fra tilstødende lokaler.

Fælles køkken/gårdhave/toilet. Hyggeligt lille kreativt sted, og et godt alternativ til at sidde hjemme i soveværelset med hovedtelefoner på.

Odense V. (Bolbro).

Fyn & øer

Øvelokale/lydstudie udlejes

9. juli 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.