Trommeslager søger band eller andre musikere

  • Soul / R&B
  • Blues
  • Jazz

Jeg er 49 år amatørmusiker og har spillet trommer i over 30 år i forskellige sammenhænge - primært blues, pop, rock og jazz.

Efter en lang pause på 10 år med små børn, har jeg inden for de sidste par år kastet mig over at blive bedre til jazz-trommer. Det sidste år har jeg spillet jazz-standarder fra Real Book i en jazz-kvartet.

Jeg har et meget åbent sind i fht. musik, og holder af at spille forskellige genrer og eksperimentere. Det vigtigste for mig er at have det sjovt og hyggeligt sammen samt at musikken svinger. At komme ud og spille i ny og næ er også fint, men ikke noget som jeg har et specielt behov for at få opfyldt.

Jeg kunne kun vælge 3 genrer på min profil, men hvis I er et band som står og mangler et trommeslager og spiller noget andet, så kontakt mig gerne. Det handler mere om at spille noget god musik end en bestemt genre for mig.

Jeg kan også være interesseret hvis du er i gang med at starte et band, eller hvis du har lyst til at spille én-én med en trommeslager. Det kan f.eks. være du spiller bas og har lyst til at øve nogle grooves med en trommeslager.

Tidsmæssigt kan jeg øve ca. 2 gange om ugen

NordSjælland

Trommeslager søger Band

3. juli 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.