Tyrolerband søger sangerinde

  • Covers

Professionelt underholdningsband søger fast sangerinde/sanger

Tyrolerbands sangerinde har valgt at søge nye udfordringer og derfor søger vi nu en fast sanger/sangerinde som har mod på at tage stafetten videre som bandets vokale udtryk.

Der er tale om et fast engagementet med mellem 15-25 jobs årligt, som primært vil ligge i perioden august til november. I 2020 drejer det sig om 10-11 jobs fordelt på oktober og november.

Om os:
Tyrolerband har eksisteret i 10 år, som professionelt band, med en instrumentbesætning bestående af: harmonika, guitar, tuba, klarinet og trompet.

Vores repertoire er bredt og spænder over tyrolercovers af kendte pop/rock numre til mere traditionelle fællessange og slagernumre på både dansk og tysk engelsk.
Vores mål er altid at give publikum en helhedsoplevelse, hvor stemningen af oktoberfest er i fokus. Vi optræder i autentisk tøj og har mange gange egen DJ og tyrolerpiger med.

Der er ingen udgifter forbundet med engagementet i bandet udover scenetøj.

Link til optagelser med bandet:
https://www.dropbox.com/sh/jgsyecwu77dwute/AACeydTbsRWT3Rqx2RV1qa8za?dl=0&fbclid=IwAR2REtOC-S1MVuXQyVt2sO-gDx1RVviQ6ZE8_XucaFh3NtCnZYFkxcCFm9s&lst=

Det ønsker vi:
En stabil sanger/sangerinde, som har lyst til også at engagere i praktiske opgave udover koncerter sammen med resten af bandet. Af praktiske opgaver kan blandt andet nævnes: Opstilling af lydudstyr, afvikle øvedage for nyt materiale, fotosessions, indspilning af lyd og musikvideo.

Erfaring med noder, musikalsk uddannelse og/eller andet professionel erfaring vil blive vægtet højt.

En som er vant til at performer og tør komme ud blandt publikum.

Åben indstilling til at lære tysksproget sange og folkelige sange. udover popnumrene, som er en største delen af vores repertoire.

Det er et stort plus hvis du kan eller har mod på at lære at jodl.

Lyder det som noget for dig, så send os mail til [aktivér JavaScript for at se] med en kort præsentation af dig selv og din musikalske erfaring. Du må meget gerne vedhæftet link til musik/video fra tidligere optræden. Præsentationen må meget gerne være en videopræsentation, men det er ikke krav.

Deadline: Vi ønsker at hører fra dig hurtigst muligt.

Efter deadline vil vi tage kontakt til den/dem vi synes er interessante at arbejde videre med. Kommer man videre vil der blive aftalt en dato for vi kan mødes og spille lidt sammen. Før mødet vil der blive tilsendt 2 numre, som forberedes op til mødet. Efter mødet vil der hurtigst muligt så blive taget beslutning om ny sangerinde/sanger.

Har du spørgsmål om honorar og lignende er du velkommen til at skrive til Benny Rasmussen (kapelmester) på: [aktivér JavaScript for at se].

Glæder os til at høre fra dig 🙂
Tyrolerband
http://www.tyrolerband.dk

København

Band søger Sanger

1. juli 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.