Locked Up Pinky.

  • Elektronisk
  • Indie
  • Rock

Jeg er indtil videre bandet :-) ( Guitarist og kor ). har boet vest på i Thy i mange år. Flytter nu til Østjylland for at møde flere musikere der er ikke spiller balle eller blues. Jeg har selv skrevet en del musik, som nok bedst kan betegnes som Progressiv Rock.

Hvis du kender bandet Radiohead, er det ikke deres musikstil nødvendigvis, men deres sammenspilsstil og synergi jeg søger. Et band hvor det vi laver ikke nødvendigvis er sindsyg svært, men sammen er det vidunderligt. Fordi vi samlet shiner :-)

Lidt om min person. Jeg er et sobert, kærligt menneske, der ved hvad jeg vil, men bryder mig ikke om alfa rollen. Faktisk mener jeg ikke der skal være en alfa, medmindre det bare giver god mening og der opstår noget godt ud af det. Men er ikke bleg for at sige min mening.

Men jeg søger andre der er med på at dele deres op og ned ture, lade det komme ud i musikken når vi jammer og kreere og samtidigt er stabile nok til at holde en aftale, ikke møde op skæv eller fuld eller dopet (Det kan man gøre bagefter vi har øvet, om man vil).

Ligeledes behøver der egentligt ikke altid at være nogen der konstant og evigt skal udfylde evt små tomrum med en masse bla bla bla om vejr og vind men nogle gange lade stilheden eskalere ud i noget spændende eller endda noget pinligt. For det er der der ofte ligger fed musik gemt!

Med andre ord, er det fedt hvis vi ikke er bange for at være stille sammen. Jeg har selv en masse angst (især social), men af en eller anden grund ikke hvis jeg performer med nogen. Men bærer også rundt på en stor sorg, som jeg hjertens gerne deler med andre. Men ligeså kan det være at du sidder med en kæmpe klump “træls” og har svært ved at fungere i det store ræs, men har nogle fede musiske evner.
Prøv at giv lyd fra dig. Jeg er så meget med på at skabe et rum af plads til lidt af hvert.

Så hvem søger jeg.

- Rytme: Elektronisk, Klassiske Trommer, Percussion.

- Sang: mindst 1 hovedsanger (M/K) gerne flere på kor. (Evt du også spiller et instrument og synger?).

- Guitar: Ja tak 1 eller 2 ud over mig.

- Bass: Ja da det er stensikkert (Også gerne kunne mestre den båndløse, men ikke et must!).

- Keys: UHA, ja endelig og gerne analog og digital!.

- Lydmand: Enorm gerne. Jeg har en drøm om at der også skal være en lydmand/musikingeniør med i bandet. Ikke bare til at sætte den gode scene/øvelyd, men en der har en skøn musikforståelse og kan være med til at sætte den helt rigtige lyd også når vi “bare” øver!… F.eks med samplings, fade ins. Med andre ord. Med på scenen!. (En slags Hans Zimmer type om man vil :-))

Niveau!
Du kan dit stuff!, men pyt med at du ikke er uddannet.
Jeg er ikke uddannet, men jeg kan spille og har gjordt det i sammenlagt ca. 11 år.

Jeg har et godt øre og er god til gehør. Jeg deler hermed et link til nogle tidligere optagelser af musik jeg har skrevet og performet.

Jeg er til at vi laver en masse musik, indspiller det (har studiegrej) og når vi er for fedest sammen så skal vi ud og være nervøse sammen og spille nogle unikke koncerter.

Hvorhenne? Gerne omkring Århus, da der er flest. Jeg ved jeg skal flytte til august, men ved ikke heeeeelt endnu, hvor, men det er lige meget for måske er der en af jer der allerede har et sted?

Jeg er: Sofus Comer (47 år) famile far og uddannet fotojournalist, og elsker at spille! gør det hver eneste dag! :-)

Her er et link til 4 numre, Jeg har skrevet de 3 pånær Blackout. Det er skrevet af Anders Orthmann. Det er ikke nødvendigvis denne stil jeg tænker idag, men det er for at bevise at jeg kan spille.

https://soundcloud.com/sofuscomer/sets/dunemills-live-session-monkey-math

Hvis du henvender dig (email), send gerne et link også til mig eller en mp3 fil hvis du har en optagelse.

Er klar fra 1. september 2020.

Høp, halløj vel mødt :-)
Kh Sofus

ØstJylland

Guitarist søger Andet

7. juni 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.