Sanger/guitarist søger producer

  • Pop
  • Soul / R&B
  • Rap

Heyoo!

Hej jeg er en ung frisk fyr på 21 år, som søger en producer til at samarbejde om at skabe nogle fede tracks sammen, som jeg kan få min stemme på. Jeg har absolut ingen karriere indenfor sang men har sunget hele mit liv og været fascineret af musikken så længe jeg kan huske. Jeg har spillet guitar i mere end 10 år og kan tildels spille klaver og trommer. Jeg har også produceret lidt musik selv.

Jeg kan stort set lide og fornemme det fede ved de fleste genre men min største inspiration kommer af R&B, rap og pop. Artister som Chris Brown, Drake, Ty Dolla Sign, Majid Jordan, Stevie Wonder og mange mange flere har i høj grad inspireret mig med deres lyd og stil. Ser også op til danske artister som fx Citybois eller Toko.

Jeg har absolut ingen intentioner på nuværende tidspunkt om at indgå et målrettet og jagtende samarbejde (forstå mig ret) - ønsker et fedt samarbejde på hygge-niveau for nu i hvert fald. Jeg kender ikke the game 100% og skal da ikke være bleg for at sige jeg ikke engang ejer en mikrofon til optagelser, så mere hygge-niveau får man det vidst ikke xD

Jeg vil ikke kategorisere mig selv som en fuldstændig fantastisk sanger men jeg ved hvad jeg står for musikalsk og jeg ved jeg besidder evner og kan noget med min stemme.

Hvis du synes dette lyder intra så dm/skriv endelig til mig sådan vi kan finde ud af noget.

VestJylland

Sanger søger Producer

10. aug. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.