Sanger/guitarist søger producer

  • Pop
  • Soul / R&B
  • Rap

Heyoo!

Hej jeg er en ung frisk fyr på 22 år, som søger en producer til at samarbejde om at skabe nogle fede tracks sammen, som jeg kan få min stemme på. Jeg har absolut ingen karriere indenfor sang men har sunget hele mit liv og været fascineret af musik så længe jeg kan huske. Jeg har spillet guitar i mere end 10 år både akustisk og elektrisk og kan tildels spille klaver og trommer. Jeg har også produceret lidt musik selv. Jeg er også åben for at starte eller komme med i et band, da jeg kan mærke jeg har brug for at udtrykke mig musikalsk med andre end bare mig selv!

Jeg kan stort set lide og høre det fede ved de fleste genre, men på trods af dette, så kommer min største inspiration af R&B, Soul, Rap/hip hop og pop. Jeg fordyber mig både i disse genres nutid såvel som ældre tid. (Nu kommer der en lang liste, havde ikke lyst til at udelukke for mange 😄 Artister som Chris Brown, Drake, Tyga, Kehlani, Usher, Ty Dolla Sign, Tory Lanez, Miguel, H.E.R, Jhené Aiko, Summer Walker, Jeremih, Jacquees, Majid Jordan, Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder, Marvin Gaye, og mange mange flere har i høj grad inspireret mig med deres lyd og stil. Ser også op til danske artister som fx Thor Farlov, Anthon Edwards eller Toko.

Jeg har absolut ingen intentioner på nuværende tidspunkt om at indgå et målrettet og jagtende samarbejde (forstå mig ret) - ønsker et fedt samarbejde på hygge-niveau for nu i hvert fald. Jeg kender ikke the game 100% og skal da ikke være bleg for at sige jeg ikke engang ejer en mikrofon til optagelser, så mere hygge-niveau får man det vidst ikke xD

Jeg vil ikke kategorisere mig selv som en fuldstændig fantastisk sanger men jeg ved hvad jeg står for musikalsk og jeg ved jeg er i besiddelse af nogle evner og kan noget med min stemme.

Hvis du synes dette lyder intra så skriv endelig til mig sådan vi kan finde ud af noget.

Aarhus

Sanger søger Producer

3. feb. 2021

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.