Sanger til alternativt progressivt rock/metal

  • Rock
  • Hard / Alt.
  • Metal

Hej! Vi søger en vokalist til noget moderne metal/rock, der har mulighed for at indspille til en EP eller to. Clean-vokal er must, men det er også et plus, hvis du kan growle/screame. Du må også meget gerne have mulighed for selv at optage. Ikke et must, men vi ser det helst. Køn er ligegyldigt, så længe det er fedt!

EP'en mixes af undertegnede og det instrumentale er mere eller mindre på plads. Jeg har også allerede lagt vokal på meget af det selv, men vi kunne godt tænke os en mere øvet sanger på for at løfte materialet lidt, da jeg selv primært har været backing-vokalist. Vi mangler desuden stadig at få udpenslet vokalen på nogle af sangene, hvor det kunne være fedt med noget input.

Genre er sådan en blandet landhandel af alt fra alternativt til djent. Musikken vil blive udgivet på Spotify/Apple music/etc. Målet er at gøre det så simpelt som muligt og ikke drukne i perfektionisme, men istedet have fokus på fleksibilitet.

Hit mig med en mail, hvis du er interesseret, meget gerne med en demo 🙂

Her er nogle samples:
https://soundcloud.com/buriedstpatrick/aspire
https://soundcloud.com/buriedstpatrick/given-master-bus/s-cymlE
https://soundcloud.com/buriedstpatrick/only-me-master-160-bpm

Primære inspirationer:
Periphery, TesseracT, Killswitch Engage, Between the Buried and Me, Opeth. Der er selvfølgelig mange andre, men det skulle give et godt billede ;)

København

Band søger Sanger

22. maj 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.