Producer Søges Til Samarbejde, Elektronisk Music Produktion, følg drømmen

Hej allesammen ! Jeg skriver herinde, fordi jeg mangler 1 eller flere producere der er klar på at udleve drømmen, om at blive verdenskendt.
Det lyder måske noget ambitiøs men jeg kan forsikre dig/jer om at Vi/Jeg er real.
Det jeg skal bruge er nogen er kan færdiggøre de ideer jeg kommer med, da jeg simpelthen Ikke har tid nok selv til at lave alt ting.
Jobbet er for den/dem der har en del tid og som ønsker at være med på på den næste store ting ! Du bliver nød til at arbjede gratis i starten og tro på ideen, og så vil du blive crediteret med royalities, så når det går ned, så kommer du ikke til at mangle noget mere, Det hele lyder måske meget ambitiøs, men hvis du har et mega talent og et utroligt gå på mod, så er det altså nu det sker, Jeg arbejder allerede med nogen fra canada hvor vi er igang med et track hvor vi går efter at få det på Universal Music, og så viralt, derfor skal der produceres en masse musik.
så har du drive, kan arbejde 12 timer om dagen og er et teknisk producer monster, som mig selv, så send en sms med kort info om dig selv samt en portfolie af nogen numre du har lavet, til mig på 40472930
dette er for dem der har tid og tør tage chancen mod drømmen
jeg vil kontakte dig og vi vil finde en dag hvor vi kan mødes og så vil du blive introduceret I det der er gang I, I studiet.
Jeg er 24 år, så hvis du er ung i hjertet eller omkring min alder vil det være perfekt, for du skal være med på teamet, hvilket også vil sige at du ikke skal være bundet af familie andet, da dette som jeg skrev er et 12 timers job, jeg kan ligeså godt sige det som det er dette er et skud mod drømmen, alle her går efter at blive milliardærer inden for de næste 6 år så, det er den motivation og energi du skal komme med, så det nu toget kører :)

København

Producer søger Producer

21. maj 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.