Lysdesigner/-programmør med eget lysudstyr søges

  • Pop
  • Elektronisk

Jeg er på jagt efter personer, der kunne tænke sig at indgå i et samarbejde, hvor et udviklet lys- og musikprojekt er tænkt afviklet som koncertlignende event med henblik på at give publikum en totaloplevelse.
Tanken er, at lys og musik efter færdigudvikling, kan afvikles i eksempelvis en koncertsal, et kirkerum, et auditorium el.lign., hvor publikum lytter til musikken, ser/oplever lyset, og derved give folk en oplevelse af, lys og musik understøtter hinanden. Publikum kan således sidde, lade tankerne flyde og måske give folk en meditativlignende oplevelse.
Noget af musikken er allerede skrevet (hør eksempler via vedhæftede filer). Jeg forestiller mig, at du - inspireret af musikken - kan programmere en fantastisk lysoplevelse, hvor kun fantasien sætter grænser.
Projektet er er lidt af et forsøg, men da jeg er fascineret af, hvordan lys og musik i skøn forening kan påvirke folks oplevelse eksempelvis under koncerter, synes jeg, idéen skal prøves af.
Musikken forudsættes indspillet på forhånd i mit lille hjemmestudie, ligesom lyset enten kan være forudprogrammeret eller laves live på stedet af dig.
Det er vigtigt, at du har dit eget lysudstyr – eller har adgang til div. lysudstyr.
Der er umiddelbart ingen penge i projektet, men får vi en proces i gang, der ender med noget, vi selv kan være bekendt at præsentere udadtil, kan vores show søges udbudt til evt. interesserede.
Hvis du findes derude et sted, så lad os i første omgang tage en snak om det muliges kunst, og fænger idéen, så lad os mødes og udvikle videre på projektet.
Vil du have yderligere info, er du også velkommen til at kontakte mig pr. mail.
Hvis I - der læser opslaget, men ikke selv er i målgruppen - kender nogen, der evt. kunne være interesserede i et samarbejde, må I meget gerne henvise dem til mig.

https://soundcloud.com/kurt-vejlgaard-596915498/overgang

https://soundcloud.com/kurt-vejlgaard-596915498/quiet-rain

https://soundcloud.com/kurt-vejlgaard-596915498/fragments

København

Keys/Pianist søger Andet

14. okt. 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.