Ambitiøst produktionskollektiv!

Kære
Producere/lydteknikere/musiker!

Jeg søger 2-3 ambitiøse/ligesindede producerer/musikerer der kunne tænke sig at gå sammen om at bygge et professionelt lydstudie fra bunden. Idé til lokation og lokale er fundet på nuværende tidspunkt. Andre bud på lignende er selvfølgelig også velkomne.

Essensen med projektet:
- At opbygge et stærkt produktionskollektiv, hvor man kan få gavn af hinandens kompetencer og helt grundlæggende skabe mere frihed. Sammen er man stærkest!

- At skabe et kreativt rum, i samarbejde med et fedt hold af kreative ildsjæle.

Krav. Du er:
- Ambitiøs og målrettet
- Social og idérig
- klar på en udfordring!
- klar på at invistere tid/penge (så vidt det er muligt)
- hensynsfuld i et studie

Info om mig:
Jeg har en PBA i lyddesign (Medie- og sonokomunikation v. Sonic College) Derudover har jeg arbejdet med adskillige kunstnerer/artister i forskellige dele af branchen, både som lydtekniker/producer/sangskriver/komponist. Jeg er i forvejen del af et stærkt netværk etc. Men Pt. mangler jeg dog et sted, hvor der kan produceres professionelle indspilninger/mixes & masterings og søger derfor folk der kunne være klar på projektet. Da jeg tænker at andre må sidde i lignende situation, laver jeg dette opslag. Der vil blive smidt lækkert udstyr i projektet!

Hvis du synes om idéen og kunne være klar på at indgå et samarbejde, udvide horisonten, samt skabe noget pissefedt helt fra bunden, så grib knoglen og giv en melding på:
60 95 95 96.

Obs!
Det foretrækkes, at du har god efaring med lydproduktion, dog ikke et must..

Kh.
Jonas.

København

Øvelokale/lydstudie søges

23. april 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.