Mandlig sanger/guitarist/komponist søger musikere til ambitiøst band/soloprojekt

  • Rock
  • Metal
  • Mange genrer

Hej, mit navn er Julian. Er en guitarist/sanger/komponist på 30 år.
Jeg søger en ekstra guitarist, en bassist og en trommeslager til opstart af mit projekt "To Weather a Storm"

Jeg ved godt at der kan være den konsekvens, at når jeg skriver at det også et et soloprojekt, og at det er musikere til mit såkaldte "egotrip" jeg søger, at der ikke vil hoppe mange på vognen, men tror virkelig det kan noget nyt og vildt.

Har brugt mange år på det, og kælt meget for numrene.

Jeg har ikke så mange indspilninger, da mit og elektronik aldrig rigtig har ville sammen, men har lidt hele numre og et par halve numre der er til husbehov okay indspillet, som jeg per mail kan sende så man kan hører udsnit fra de forskellige tre plader.

Der er som sagt materiale til tre plader, og det er kun på en af pladerne hvor der er en tre numre der ikke er komponeret endu, så det kunne jo være en fældesting.

Og jeg tænker, at hvis det ikke er tilfredsstillende bare at skulle spille hvad man for besked på, og hvis kemien er der, så kan vi jo lave et andet band/projekt som 100 procent er en fældesting, hvor alle bidrager lige meget hver især, der er intet som ikke at kunne få sine musikalske ideer og visioner ud, det har jeg prøvet i flere år nu, såå. Men dette ER mest af alt et soloprojekt, men med tiden, regner jeg med at det bliver en fældesting.

Men du skal kunne dit kram, stilen er alt fra progressiv rock/metal henad VOLA og Lis Er Stille, og så det lidt mere sing´a´song writing og "avandgarde" Måske vil jeg kalde det alternativ, progressiv melodisk metal/rock/grunge med ret dybe og personlige tekster.

Men hvis nogle kunne være interesseret, skriv på mail: [aktivér JavaScript for at se] eller ring/sms på mobilnummer: 42343117

Mange venlige musikalske hilsner :) :D

København

Sanger søger Band

18. april 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.