Rutineret og scenevant sanger søger partyband

  • Pop
  • Rock
  • Covers

Jeg: sanger, primo 60, (60 år og 10 dage), energisk, detaljeorienteret, rutineret og vant til at "komme ud over scenekanten" søger festligt partyband evt hvor frontpladsen deles med sangerinde/-er. Udover lead finder jeg nemt 2, 3 og 4 stemmer og skifter ubesværet mellem fullvoice og falcet. Jeg mestrer "soul'ede" fraseringer. Forholdsvis lys stemme, bredt register og kommer generelt højt op. Jeg er hjemmevant på både små som store scener og har gennem mange år spillet utallige jobs i forskellige bandsammenhænge både ved privatfester, kroballer, halballer o.lign.

I: velspillende erfarent band med styr på jeres instrumenter og med et repetoire, gerne disco, discopop, poprock, 80'er rock, der evner at fastholde gæsterne på dansegulvet.

Med respekt: Kim Larsen, Shu-bi-dua, Beatles o.lign. er mægtigt fedt - det bliver bare ikke sunget af mig 😊

I forstår at numrene skal "ud over stepperne" så der bliver gang i festen, og I er i stand til at lave et acceptabelt flerstemmigt kor. I har givetvis kontakter og tilgang til jobs - gerne 10-12 årligt +/-, og har sikkert allerede nogle “i bogen”.

I spiller ikke gratis men spiller heller ikke for pengenes skyld. Det er spilleglæden og glæden ved at få festen til at køre, der driver butikken. Succeskriteriet er glade arrangører og smilende og svedende gæster.
Bandopstart har ingen interesse!
Hvad har I?😊

Bedste hilsner Jens

NordSjælland

Sanger søger Band

14. april 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.