Guitarist/Trommeslager fra Køge området søger musikere!

  • Pop
  • Rock
  • Hard / Alt.

Hejsa musikere! Jeg hedder Nicklas, er selv 24 år og søger musikere til at spille noget pop/rock/punk/metal med.
Jeg søger sangerinde(helst) og ellers bare resten af bandet. 2 guitarister, trommeslager og bassist som standard. ;)

For at genrebestemme det kan jeg kan jeg godt lide kunstnere som Avenged Sevenfold, Breaking Benjamin, Nightwish, Halestorm, Paramore, The Pretty Reckless, Avril Lavigne, Three Days Grace, Sum 41, The Offspring, Foo Fighters samt mange mange flere. Med det sagt kan jeg godt lide alt musik lige fra "poppet" rock til heavy metal så er meget åben.

Lidt om mig: Jeg spiller selv både guitar og trommer. Har høj interesse for musikken generelt, og har altid haft det! Jeg vil selv sige at jeg har et godt gehør for musik, og er god til at sætte musik sammen og kan mit kram musikalsk. Jeg går op i at man gør ting i fællesskab som band. Det vil sige at alle skal have lov til at bidrage til musikkens lyd. Derudover går jeg selvfølgelig op i god bandkemi osv.

Du behøver ikke proffesionel erfaring da det er et band i opstart. Med god passion for musikken og lysten til at spille/lave noget fed musik burde du være good to go ;)

Har jeg vækket din interesse? Har du spørgsmål? Så kontakt mig endelig! Også selv om du måske ikke selv passer helt på min opslagsbeskrivelse.
PS: Hvis du kontakter på mobil så send en besked. ;)

MidtSjælland

Trommeslager søger Band

17. april 2020

Se kontakt info

Tryk på "Se kontakt info", eller log ind for at svare på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.