Søger en producer

  • Elektronisk

Hej jeg producer elektronisk musik for 10 år i træk. Mit navn er "Dark Animal"
Jeg kan findes på Soundcloud.
Før hen produceret jeg nummer hverdag, men efter man har fået kone og barn har der ikke været så meget tid til at producer elektronisk musik.
Jeg blander psytrance med regaton musik.
For at give psytrance musikken en anden lyd.
Nogen gange for jeg det til at lykkes andre gange ikke.
Nogle gange laver jeg bare elektronisk musik, fordi jeg syntes det er sjovt at lave.
Jeg laver det ikke musik på et så seriøst plan, men jeg er ambitiøs, når det virkelig gælder, med min musik, og prøver altid at lave noget som jeg tror og håber andre også kan lide.
Jeg laver min musik fordi jeg gerne vil se folk danse til mine rytmer i musikken, som de måske kan finde en løssluppenhed i at danse til. Hvis man kan det, så er mit mål noget.
Men du er velkommen til at hive fat i mig, hvis du mener min musik kan inspirere dig, og vi måske kunne lave et samarbejde sammen. For ideer er der masser af hos mig.
Jeg kunne også godt tænke mig at der kom noget vokal på min musik, det kunne være fedt. Psytrance er en store genre i undergrunds miljøet, der er en del gamle psytrance producer der har gjort det i mange år, men der skyder også mange nye op. Nu siger jeg ikke at det er psytrance jeg vil lave, men jeg vil have fat i det publikum der kommer de steder. For det publikum elsker danse mere til rytmer ind, noget andet publikum, og det danser mere med musikken ind det lytter til det og det syntes jeg er et fedt publikum.
Men grib fat i mig, hvis du kan lide min musik, ellers laver jeg bare noget til dig.
Laver også DNB, neonefunk, og lidt trance, jeg laver eksperimenterne elentronika musik.
Mvh. Jacob P.

VestSjælland

Producer søger Producer

7. mar. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.