Prog-rock band søger keyboardspiller!

  • Indie
  • Rock
  • Metal

Elsker du progressiv rock og -metal, og leder du efter et band med ligesindede? Så er vi måske noget for dig. Vi er et københavnsk progressivt rock- og metalband med ambitioner, kreativ overflod og spillelyst. Vi leder efter det femte medlem, som kan fuldende lydbilledet. Vi har primært brug for en keyboardspiller, men hvis du spiller guitar eller andet instrument er det et plus.

Vi forventer, at du er vant til at lytte til progrock og -metal, og du elsker kunstnere såsom Yes, Genesis, Camel, Dream Theater, Flower Kings, Symphony X, Devin Townsend, Transatlantic, Threshold, Porcupine Tree, Protest the Hero, Lamb of God, Periphery, Karnivool, Katatonia osv osv.

Vi regner også med, at du er teknisk (og menneskeligt) habil, kan håndtere skæve taktarter og kringlede sangstrukturer, øver dig hjemmefra, og har lyst og tid til at øve en gang om ugen på Amager. Målet er gigs, og vi er i gang med demo-indspilning, så vi har materiale at søge ud fra.

Du kan lytte til en "best of øvelokalet" her: https://soundcloud.com/prog-project-cph-dk.
(Bemærk: Der er ganske vist keys på indspilningerne, men det er ren midi, så der er gode muligheder for at bidrage kreativt til sangene)

Ring/skriv for mere info. Vi glæder os til at høre fra dig!

København

Band søger Keys/Pianist

29. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.