Rytmeguitar søges - Nordsjælland.

Vi er et seriøst arbejdende party/coverband med job i ny og næ. Vi har et spændende lydbillede - også med saxofon - men står nu og mangler dig på rytmeguitar til at gøre det fuldendt. Du har både erfaring og evner, så vi kan komme hurtigt videre. Du må også meget gerne være god til at skabe en fest på scenen, når du optræder.

Du skal kunne spille både akustisk og el - det er der behov for. Og måske nogle gange overtage en lead. Kan du synge (kor) er det samtidig et plus men ikke et krav. Det er dog vigtigt, at du er nem og uhøjtidelig at være i selskab med, da det er lysten og godt sammenhold, der driver værket.

Ja - vi stiller krav. Men det må du også gøre til os. Og lige så snart grundrepertoiret er på plads, er du også meget velkommen til at præge med dine ønsker.

Om du er M eller K betyder intet - bare evnerne og lysten er der. Aldersmæssigt er du nok mellem 25 og 55 - men det er ikke det væsentlige.

Vi øver velforberedt hver torsdag fra ca. 17.15 til 21 +/- inkl. spisepause. Billigt øvelokale med velordnede forhold - bl.a. spisekøkken og toilet - i Skævinge.

Vi glæder os til at høre dig!

NordSjælland

Band søger Guitarist

25. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.