Bassist til Mount Ego

  • Elektronisk
  • Indie
  • Rock

Vi søger en bassist til vores elskede band, som først og fremmest er passioneret, dedikeret og dygtig på sit instrument.
Vi er et etableret indie/postpunk/rock orkester fra København, der er seriøse og arbejder benhårdt på at nå vores mål og vi mangler den helt rigtige mand til, at styre bassen.
Vi har en forventning om, at du deltager aktivt og byder ind i den kreative proces, ligesom du kan forvente, at blive en femtedel af Mount Ego på lige fod med resten af bandet.

Vores store inspirationskilder ligger et sted imellem White Lies, The National, Future Island, The Minds of 99, The War on Drugs mm. Vi forestiller os også, at du er inspireret af den stilart, da det er vigtigt for os, at vi vil det samme musikalske sted hen.
Hvis du har erfaring med, at lægge noget synthbas, er det også en fordel, da vi også arbejder med, at integrere den mere elektroniske del i musikken - men lang hen ad vejen, får du frie hænder til at bidrage det du kan.

Vi øver som udgangspunkt hver onsdag, plus det løse i Sydhavnen og har et lækkert øvelokale med masser af plads. Der er i den forbindelse selvfølgelig nogle udgifter, ligesom udgifter til studie, fælles udstyr osv.

Hvis du synes det lyder spændende, og du selv mener du har det der skal til, så smid en PM, så aftaler vi en dag hvor vi kan mødes.
Du kan lytte til os her:

https://m.youtube.com/playlist?list=PLAPiJS6h5eEMOlhJazTcy7BLAb58hnswL

https://open.spotify.com/artist/5Kcy9tt9nxZNlvmKeSjCCF?si=Biesr1h6R-OfqcYxKFGPAg

Kh Mount Ego

København

Band søger Bassist

19. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.