Producer søger mandlig sanger til en DUO, i alderen 20-27 år.

  • Soul / R&B

Hey alle sammen!

Jeg søger en seriøs og engageret mandlig sanger (kan også være en kvinde), til at danne en r’n’b/soul DUO i københavns området. Det er vigtigt for mig, at vedkommende har et stort drive, et højt niveau, har spilleglæde og gerne vil have en fremtid inden for musik.

Dette vil sige at vi som gruppe kan have det sjovt, samtidig med at vi kan spille en masse koncerter og forhåbentligt i sidste ende at kunne leve af det.

Jeg har selv produceret en masse originale sange, hvor der blot mangler at blive lagt vokal på. Derudover har jeg også lavet andet materiale, som der kan tages hul på.

Lydbilledet kan sættes lig med Drake, OVO sound (Majid Jordan, DVSN), The Weeknd, dog med mere med guitar på, da jeg selv mener at rigtige instrumenter stadigvæk har et stort potentiale i musikverdenen.

Det er vigtigt, at vedkommende selv interesserer sig for disse genrer, kan se sin vokal egen vokal passe og være en del af projektet.

Aldersmæssigt, søger jeg en i alderen fra 20-27 år.

Hvis dette lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig her på Facebook og evt. kan jeg sende noget af mit materiale.

Her er en privat playliste med nogle af de beats, jeg har produceret:

https://soundcloud.com/user-292661019/sets/spectrum-demo-playlise/s-B3tdx

Kærlig hilsen

Zak

København

Producer søger Sanger

17. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.