Nyt rockband søger keyboard/kor

  • Indie
  • Rock

Vi har i den nogenlunde klassiske konstellation sang-guitar-bas-trommer henover de sidste fire måneder efterhånden fået 8 egne sange solidt op at stå kompositorisk – og har flere idéer på vej, vi kan kaste os over.

Men vi vil meget gerne have dig med til at fylde lydbilledet ud og løfte os det sidste!

Vi spiller en musik der er for pæn til at være punk og for skramlet til at være new wave, men befinder sig et eller andet sted i det spændingsfelt. Man kan vel kalde det en slags garagepop.

Ideelt set er du bedst tilpas på keyboard/synthesizer, som er dit hovedfokus, og derudover tilføjer du harmoni og dybde til sangene med din backingstemme. Men du er heller ikke bange for at springe til på ekstra håndpercussion når nummeret kan bruge det og tager måske en akustisk guitar i ny og næ. De sidste to er ikke absolutte krav.
På tangenterne spiller du melodier, store akkorder, væver atmosfæriske strygere og/eller hamrer rock-orglet, og hvad instrumentet og numrene nu ellers inviterer til.

Du får rig mulighed for at præge arrangementerne af det allerede skrevne med dine lækre detaljer, og på sigt deltager du på lige fod i skrivningen af nye sange.
Hele gruppen tager part i sangskrivningen, som regel ved at et medlem medbringer en idé, som alle får mulighed for at forme og fuldende.

Vi har øver-optagelser af nogle af sangene som vi kan sende ved interesse, og kan hurtigt ”dokumentere” de andre.

Vi øver fast onsdage aftener (som regel 19-23) i Åbyhøj, og tager ekstra tider/dage efter behov.
Vi er alderen 35 og et stykke opefter, men alder (og køn, for den sags skyld) er fuldstændig ligegyldig hvis vi har det godt med hinanden.

I lokalet har vi forskellige tangent-instrumenter du kan starte op på, så manglende gear skal ikke være en hindring, men du er selvfølgelig meget velkommen til at medbringe dit eget (og bliver du en del af bandet er der selvfølgelig mulighed for at lade dine instrumenter stå).

Målet er at skrive sange med nerve og sjæl, som fænger publikum til koncerter og på sigt albumudgivelser. Vi kommer til at erobre hjerter omend ikke hele verden lige som det første.

Vi kan blandt rigtig mange ting lide eksempelvis New Order, Mazzy Star, The Police, Brian Jonestown Massacre, The Cure, Talking Heads, The Jesus and Mary Chain. Vi kunne blive ved.
Hvad kan du lide?

Skriv her under opslaget, send mig en PB eller fyr en mail afsted til [aktivér JavaScript for at se]

Vi glæder os til at høre fra dig!
Pva. bandet,
Hans Christian, bassist

Aarhus

Band søger Keys/Pianist

18. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.