Kvinder i alderen 20-35 år søges til dannelse af gruppe (pop/kpop/rock)

  • Pop
  • Elektronisk
  • Rap

Hey there,

Jeg er en 29-årig kvinde fra Aarhus-området, som går med en idé om at starte en gruppe bestående af ca. 4-7 kvindelige medlemmer.

Jeg har selv sunget og danset i flere år på hobbyplan, men er på nuværende tidspunkt klar til at gøre mere ved det. Jeg mangler derfor et musikalsk fællesskab, hvor man kan gå sammen om at skabe et fedt produkt og vigtigst af alt - at have det sjovt undervejs!

Jeg forestiller mig, at vi synger covers, laver fede koreografier i fællesskab og evt. med tiden begynder at skrive vores eget materiale. Genremæssigt er jeg åben overfor det meste, men tænker primært noget pop/rock blandet med evt. hiphop/rap. Jeg er selv meget inspireret af kpop (særligt princippet i at blande både vokal, rap og dans), men har som sådan ingen specifikke genrekrav.

I første omgang ser jeg det som en hobby, hvor det primært handler om at finde en gruppe mennesker, som man kommer godt ud af det med, og som vil nogenlunde det samme. Hvis der med tiden er stemning for, at vi går videre med musikken, kan vi forsøge at finde en producer, kontakte et pladeselskab, eller lign.

For at opsummere:

- Du skal helst være kvinde mellem ca. 20 - 35 år.

- Du er interesseret i at indgå et musikalsk fællesskab, hvor man motiverer hinanden, hygger igennem og giver den gas til øvegangene.

- Du skal gerne kunne enten synge, rappe, danse eller blot være interesseret i at lære nogle af tingene. Du behøver ikke være pro (det er jeg heller ikke selv, langt fra!), men det vigtigste er, at du har interessen og lysten til at lære mere. Det tekniske kan vi få styr på sammen :)

- Du har mulighed for at mødes minimum 2-3 gange om måneden. Dette kan dog tilpasses alt efter folks bopæl/skema. Jeg bor selv i Østjylland, men er klar på at rejse for at øve sammen.

- Du er indforstået med, at det i første omgang “bare” er som hobby for at finde ud af, om vi kan arbejde sammen. Hvis samarbejdet fungerer og alle parter har lysten og engagementet, kan vi med tiden gå videre med det.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål eller andre idéer/forslag, så giv endelig lyd :)

ØstJylland

Sanger søger Sanger

7. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.