Lead guitarist søges til rock-cover band

Hej.

Garage ‘90 søger en lead guitarist. Vi er tre unge mænd i 40’erne og vi spiller den rockmusik vi er vokset op med fra 90’erne. Grunge-rocken fra Seattle over College-rocken, punk-rock og god gardin rock som Foo Fighters.
Vi tager selvfølglig “hits’ne” men vi kan også godt lide at dykke ned i bagkataloget for at udfordre os selv og publikum, men vi følger stramt en dogme om at det skal være fra 90-00 +- et par år i begge ender. Vi følger den fine demokratiske tradition i udvælgelsen af numre, samt en vis mængde selvkritik, det skal spilles ordentligt og med respekt for original kunstneren.

Vi øver i Ballerup om mandagen, i et lokale hvor du godt kan have lidt gear ståen fra gang til gang. Vi er habile spillemænd alle sammen med mange års erfaring mellem os. Vi tager det alvorligt og vi dykker ned i detaljerne og vil have det brede lydbillede med.

Vi indspillede 4 numre for en et par weekender siden, de er ikke mixet færdige endnu, men du kan høre dem på vores FB side Garage ‘90 og gør dig selv og os den tjeneste at tage et par ørebøffer på eller spil dem over et anlæg, for det lyder af H.. til på telefonen. Jeg hedder Thomas, send mig en PB, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

https://www.facebook.com/norucula/

NordSjælland

Band søger Guitarist

5. jan. 2020

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.