Rockband søger guitarist/rytmeguitarist

  • Rock
  • Metal
  • Blues

Hej derude,

Mig og 2 andre gutter i alderen 26-28, opstartede for nogle måneder siden et MEGET ambisiøst Rockband. Vi øver på Kansas City i Odense. Vi mangler bare en sanger, og ikke bare en sanger. Vi mangler en guitarist. Det er primært en rytmeguitarist, men henvend dig gerne alligevel selvom du godt kan lide lead. Vores guitarist har brug for noget modspil, så vi kan lave så god musik som muligt.
Vi har alle sammen drømme om stadium koncerter og hvad det ellers medfører.
Vi er allerede kommet godt i gang med at lave vores musik og vi har et hav af ideer. Det kører bare!
Vi vil efter ønske kunne sende noget grov optagelse af noget af det musik vi har lavet, hvis du vil prøvet at lave noget vokal på det :) Jeg har også en soundcloud hvor noget af "mit" eget musik jeg har lavet ligger :) tjek caponi14.
Genren vil vi beskrive som hårdere rock, med med et tydeligt twist af blues. Lidt ala Slash's Snakepit for at nævne et eksempel (prøv at hør Mean bone eller Just like Anything som eksempler)

Vi har lige investeret og fået opsat vores studie udstyr, så vi kan lave noget professionel tracking og derefter sende det videre til en person der mixer og master det for os professionelt. Det er et kanon redskab til sangskrivning.

Skriv mig en mail, eller send mig en sms hvis der vækker interresse.

Med venlig hilsen
Casper

Fyn & øer

Band søger Guitarist

17. dec. 2019

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.