DANSK/FÆRØSK FOLKTRONIC DUO SØGER LYDDAME/MAND MED PROFESSIONEL ATTITUDE.

  • Elektronisk

Vi er ved at forberede sig på at spille en række jobs i 2020. I den forbindelse har vi brug for en lyddame/mand med en professionel attitude, talent og erfaring.

Bandet har store ambitioner samt et udfordrende setup som du skal være med til at styre og få til at lyde fantastisk. Vi er ret nørdet og det gør ikke noget hvis du også er det.

Bandet består af en sangeinde, som spiller på ukulele og midicontroller og benytter sig af mange forskellige effekter på vokalen. Derudover er der en e-trommeslager som udover trommer spiller på synth og har et crazy setup af effekter. Numrene understøttes af backtrack, samples og nogle gange direkte fra en DAW.

Det er svært at beskrive præcist hvilke profil vi søger så i nedenstående har vi skrevet eksemper på et par stykker:

1) Du er en ung eller nystartet lydmand, som har brug for noget på cv'et. I så fald kan vi tilbyde et rigtig fint projekt hvor du vil blive udfordret.

2) Du er en lydmand (gammel i gårde), som savner et nyt projekt, som du kan være med til at præge.

3) Du har måske dit eget studie, men vil gerne have nye kompetencer på CV'et.

4) Du er en professionel lydmand som tror på projektet og derfor gerne vil være med til at lave en succes.

Uanset din profil skal du være indstillet på at smide interessetimer i det til at begynde med da vi stadigvæk er et upcomming band. Når der kommer penge i det vil du naturligvis få din andel (vi indgår gerne en aftale). Som medlem af bandet vil du blive vores bundsolide live lydarkitekt og tekniske bagstøtte.

Send en besked hvor du skriver lidt om dig selv. Så kan vi efterfølgende tage en sludre over en kop kaffe eller eller via telefonen.

København

Band søger Andet

15. dec. 2019

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.