Producer søges til ambitiøst og seriøst samarbejde

  • Rap
  • Mange genrer

Jeg er 23 år, rapper og søger en producer at arbejde sammen med. Det jeg søger er mere end bare et proffesionelt samarbejde, det skal handle om mere end bare musikken. Jeg har skrevet tekster siden jeg var de der 12 år og har udviklet mig rigtig meget lige siden.. jeg har fulgt intenst med i dansk rap som pt. Er min primære inspiration. Jeg har lyttet til alt både den nye generation som jeg kan relatere allermest til (molo, sivas, ukendt kunstner osv) men også andet dansk rap (pede b, benal, LOC osv). Jeg lytter også til meget anden hiphop, RnB, Pop osv. Både fransk, tysk, amerikansk og UK. Jeg mangler primært studieerfaring: indspilning/perfomance som jeg håber DU kan være med til at hjælpe mig til at blive bedre til og forventer at både du og jeg udvikler os i samarbejdet. Jeg har ikke noget imod at blive udfordret og komme ud af min komfortzone men jeg har dog nogle “rammer” hvor jeg fokuserer meget på teksten og er meget imod uintelligent rap.

Formålet med det er selvfølgelig at ramme toppen i dansk rap, udgive sange sammen hvor DU er ligeså meget med til projektet som jeg er.. MEN det allervigtigste for mig er at udvikle mig og jeg vil først udgive noget når jeg kvalitetsmæssigt er tilfreds ned det.

Det jeg kan tilbyde er:
At jeg har historien med mig, jeg kommer fra gaden, opvokset i ghetto, oplevet en helt masse ting som jeg vil fortælle om i musikken. Det er ikke ensbetydende med at det er kliché uintelligent gangsta-rap
Jeg er meget åben som person, meget lærenem, og har øre for musik. Jeg har gået på Københavns musikskole, hvor jeg gik til violin i 10 år (fra 5 år til 15 år). Det stoppede jeg så med da musikken interresserede mig mindre og drengestreger og kriminalitet træk mig mere til sig og lige siden har jeg levet et meget turbulent liv, hvor jeg nu søger mere hen imod fornuftige baner og det er grunden til jeg også vil igang med musikken. Jeg har svært ved at åbne op og tale om ting og jeg bruger min tekster til at komme ud med ting som ikke altid er nemme at snakke om. Jeg er original og er glad for at udfolde mig kunstnerisk.

Det jeg kræver af dig:
Du behøver bare at have nogenlunde styr på dit shit, hvis ikke du har studie så er jeg åben for alle mulige alternativer og vi kan altid snakke om mere proffesionelle arbejdsmetoder senere hen i samarbejdet. Jeg søger bare en der frisk på at lave noget sindsyg musik med.

Hvis du er interesseret kan jeg både kontaktes på mail og telefon (du har nok mere held på telefonen) men skriv lige en besked inden du ringer da jeg ikke tager opkald fra numre jeg ikke kender.

Hvis et gratis venskabeligt samarbejde ikke siger dig noget er jeg også åben for at betale for en producer, jeg har bare ikke erfaringer nok til at færdiggøre en sang på en enkelt session så det kan ikke betale sig for mig at betale for enkelte sessions for at udvikle mig. Jeg søger som sagt en producer som kan hjælpe mig, så hvis du kan tilbyde noget samarbejde der mere brugbart for mig en enkelt session for flere tusinde kroner og hvor jeg får noget lærerigt ud af det så betaler jeg gerne for det hvis prisen er til at overkomme. Men du kommer nok til at tjene flere penge på at være med-kunstner når jeg topper hitlisterne i fremtiden ;)

Undskyld den lange smører, jeg er bare desperat, men seriøs samtidig så jeg håber det her opslag giver pote. Håber at høre fra dig!

København

Sanger søger Producer

9. dec. 2019

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.