Trommeslager og guitarist søger bas, guitar og evt. vokal (Kbh. og omegn)

Forholdsvis ny konstellation bestående af trommer og guitar (inkl. vokal) søger nye folk – enten solister, der selv er på udkig eller et band eller etableret band, der mangler trommer og (ekstra) guitar, hvor der er sammenfald mellem stilart og ambitioner.

Vi har de sidste måneder arbejdet med idégenerering og har masser af materiale på lager. Idérigdommen overgår vores produktionsformåen, så der er rigeligt at arbejde med. Nu skal der sættes yderligere strøm til projektet og færdiggøres en masse materiale. Målsætningen er jobs og indspilning inden for overskuelig fremtid.

Stilen er melankolsk og rocket med store lydflader og med ønske om diskret tilføjelse af elektroniske elementer. Vi vil jo gerne sige, at materialet er helt unikt og det synes vi faktisk også selv et stykke ad vejen, men der er nok klare referencer til en revitaliseret skøn blanding af bl.a. Placebo, Kashmir, Kent, Radiohead og måske Psyched Up Janis og lidt Smashing Pumpkins i en light-udgave, som det er lige nu.

Vi satser på min. én ugentlig live-øvedag og med ”hjemmearbejde” in between, så har du mulighed for simpel indspilning hjemme er det klart et plus. Det giver et effektivt work flow. Det er vigtigt for os med fremdrift og at alle arbejder målrettet, møder op forberedt og er friske på at byde ind med ideer. Vi skal skabe det hele sammen og vores idékatalog er alene et udgangspunkt, at starte på. Den endelige lyd rammer vi sammen.

Aldersmæssigt snurrer vi lige syd og nord for de 40 år, så er du et sted mellem 35-45 +/- ville det nok være optimalt. Samtidig skal du have godt med instrument-kilometer på tælleren og være hurtig til at lære nyt materiale.

Giv lyd på PB hvis det lyder som noget for dig/jer – gerne inkl. eksempler på dit eget arbejde. Så kvitterer vi med eksempler på noget af det materiale, vi arbejder med i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jan & Rasmus

København

Band søger Guitarist

20. okt. 2019

Se kontakt info

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.