Beatmager søger legekammerat

  • Elektronisk
  • Soul / R&B
  • Rap

Om dig:
Jeg er sikker på du kan et eller andet, som gør at vi sammen kan lave den fedeste musik. Det kan være, at du er god til melodier, kan synge/rappe eller måske freestyle på mundharpe.

Om mig:
Jeg har lavet musik på hobbyplan on/off de sidste 20 år. Jeg er autodidakt, så jeg lærer stadig forskellige teknikker og genrer. Jeg arbejder med Ableton Live og Serato. Jeg har også forsøgt mig med andre DAWs, men Ableton understøtter min kreative proces bedst.

Musikken:
Ofte energiske, storladne og/eller melankolske numre. Jeg elsker hiphop især, men bliver også inspireret af anden elektronisk musik såsom DnB, glitch hop og dubstep. Heavy metal, punk og hardcore kommer også på anlægget, men det er ikke noget, som jeg selv evner at lave.

Samarbejdet:
Jeg forestiller mig, at vi kan arbejde online/hjemmefra. Jeg har ikke en fast proces, så vi kan finde en form, som kan fungere for alle. Som regel laver jeg musik 1-2 aftner om ugen og nogle gange mere, hvis jeg er inspireret. 😁

Ambitionen:
Jeg drømmer ikke om at blive kendt eller at leve rockstar-livet, men det er fint, hvis du gør. 😎 I starten vil jeg nok være tilfreds med at kunne lægge vores numre på soundcloud eller lignende. Hvis du vil udgive eller spille live med noget vi har lavet sammen, så giv den gas! 🤘😁

Jeg har ikke noget liggende online pt. så skriv endelig, hvis det lyder interessant og så tager vi den derfra.

Aarhus

Producer søger Producer

18. okt. 2019

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.