Guitar, bas og tangenter til fredsommeligt band, øvede som let øvede

  • Indie
  • Folk / Singer
  • Rock

Hej!
Jeg er 44 år og spillede som ung bas, guitar og trommer ambitiøst. For 3-4 år siden har jeg genoptaget trommespillet og søger nu ligesindede til sammenspil for sjov og for at koble af fra den spændte hverdag.
Tidligere var jeg meget til den energiske alternative rock samt punk og metal, men på mine modnere dage er jeg blevet lidt træt af den aggressive og kantede musik og er i dag langt mere til blidere og mere legende eller eksperimenterende musik. Jeg har for eksempel genopdaget lyden fra 60'erne og 70'erne, ny psykedelisk rock samt jazz i mange af dens former og afskygninger. Det nævner jeg bare for at give et overfladisk indtryk af, hvordan ideerne i mit hoved sådan cirka lyder. Jeg ser absolut ingen problemer i, at mine ideer kan fusioneres med blues, folk/rock, metal, elektroniske komponenter eller helt andre ideer, du måtte komme med. Det centrale for mig vil være at have et interessant og hyggeligt fællesskab om at skabe musik. Covernumre kan også være en del af det.
Én fast ugentlig øvedag vil være rart at sigte efter, realistisk set kan jeg dog nok kun øve lad os sige 3 gange om måneden i gennemsnit.
De venligste hilsner,
Mads

NordSjælland

Trommeslager søger Band

4. mar. 2019

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.