Vi søger bassist til bandet.

  • Rock
  • Hard rock
  • Blues / Soul

Hej med jer,

Jeg har i lang tid været interesseret i at starte et rigtigt hårdt rockband ala Velvet revolver, Slash's snakepit, Whitesnake, Black stone cherry, Stone Sour. Jeg har tænkt mig at lave et band med eget materiale, hvor det er seriøsitet og fremtid der er i højsædet. Jeg ser mig selv som en guitarist der gerne vil opnå et eller andet. Der er ingen der siger at det skal være det nye aerosmith eller guns n roses, men alligevel gad jeg virkelig godt ud med det vi ender med at lave. Jeg har altid elsket musik hvor der er nogle totalt fede hooks på riffsne. Et perfekt eksempel på dette er Slash's snakepit. Det er Ballsy hard rock, med tydelige blues rødder.

Jeg har fået kontakt til en Trommeslager (Simon Moshage) som gerne vil med på vognen :) Derudover er der også hoppet en guitarist på vognen der hedder Ervin.

Jeg søger en bassist
Jeg søger en sanger (Dette er som jeg ser det den vigtigste rolle da han skal være frontmand for bandet. Sangeren er altid vigtig og i dette tilfælde søges der en "rigtig" rock sanger. Det vil også være YDERST velset hvis personen kan skrive tekster)

Det er vigtigt for mig at:
1. Vi har god kemi.
2. Er klar på at lave eget materiale når der er gået noget tid.
3. Har samme vision for hvilken retning musikken skal gå og lyde.
4. Har udstyret i orden.
5. Har erfaring og spiller sit instrument godt/synger godt.

Jeg tænker at det i starten ville forløbe sig således at vi spiller nogle cover numre, bare for at lære hinanden at kende, inden vi går igang med at jamme riffs og lave sange. Jeg har øvelokale i kansas city i Odense, men vil skulle finde en anden løsning da jeg kun er der i 2-3 måneders tid endnu.

Lidt om mig selv:
Jeg hedder Casper, jeg er 25 år, jeg går på IT-Supporter uddannelsen i Odense, Jeg bor på Fengersvej i Odense M med min kæreste Mathilde, Jeg er stor Slash fan og spiller ret meget hans form for guitarspil, Jeg elsker PC gaming, Jeg ELSKER film og filmsnak generelt.

Stil mig gerne spørgsmål på mail eller sms :)
[aktivér JavaScript for at se email]
42201349

Fyn & øer

Band søger Bassist

16. aug. 2017

[aktivér JavaScript for at se tlf]

Log ind for at svare direkte på opslaget.
Tryk her hvis du vil oprette dig som bruger.