Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 1234næste

SPOR 2 søger seriøs sangerinde

Hej SPOR 2 prøver her at finde en seriøs sangerinde. (Vi er 2 på Keyb) Du skulle gerne kunne synge anden stemme. Gerne komme med input ris & ros når vi øver. Vi har fast øvedag søndag, (hvis vi ik..

24. jul. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Sangerinde og sangskriver søges...

...til sangskrivnings og produktions-team med base i Sønderjylland! Vi skriver primært for andre kunstnere, men der kan også blive tale om indspilning af dit eget materiale! Kontakt venligst via ema..

19. jul. 2014 > Producer søger Sanger > Sønder-Jylland

Erfaren sanger søges til seriøst Rock/Metal band!

Vi er et band bestående af 4 medlemmer. Vi mangler vores 5. medlem. En forsanger der kan synge og har lyst til at give sig 100% til musikken. Vi er et selvkomponerende band, som har spillet sammen i m..

15. jul. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Producer søger Sanger/komponist (obs! update)

Jeg siger rigtig mange tak for de mange henvendelser, nogen mere seriøse end andre, men sådan er det jo i denne branche, af og til. Vil meget gerne oplyse at jeg har lavet en stor opdatering af stu..

11. jul. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Hardrock-band søger forsanger

Vi er et rockband bestående af to guitarister, bassist og trommeslager i alderen 27-32 år, der spiller hård rock med forskellige inspirationskilder, bl.a. Muse, Soundgarden og Queens Of The Stone Age...

11. jul. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangeri / sangerinde gerne fra Århus kanten :-)

Søger p.t en god sanger / sangerinde til gode pop / r&b sange - Studio i Århus - Check link http://www.youtube.com/channel/UCZl2GFbr_TKXyaC9Z2J_Gsw..

11. jul. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges

Jeg søger en sanger til mine produktioner, tjek soundcloud.com/mackdaddy10 jeg kan os sende flere instrumentaler vis det er. jeg har indspilnings udstyr osv...

8. jul. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til 50'er rocknumre

Musikere med interesse for dansevenlig 50"er rock (Bill Haley, Chuck Berry m.fl.) søges til band i Roskilde. Vi mangler især sanger, bassist, og leadgutarist samt evt. blæsere dog undtagen tenorsax. V..

6. jul. 2014 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Sanger/sangerinde søges til 70'er rock

Sanger/Sangerinde søges til 70"er rock. Vi er guitar, hammond og bas, hvoraf den ene synger kor. Vi søger en sanger/sangerinde til noget fed rock musik. Vi går efter den oprindelige gamle lyd og fee..

5. jul. 2014 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Rnb sangerinde søges..

Hej jeg er 23 år, og har lavet musik i mange år.. Jeg har nogle tracks liggende som jeg søger en sangerinde til at feat"e på.. Du skal helst mellem 20-25 år, og du skal os meget gerne selv kunne skr..

5. jul. 2014 > Sanger søger Sanger > Stor-København

Sangerinde til Trio søges

Da vores sangerinde gennem flere år, har valgt nye udfordringer søger vi hendes afløser. Vi spiller alle hits fra 60erne og frem til i dag. Arrangementer vi spiller til spænder fra Bryllupper, halfes..

5. jul. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Nyt '80 Partyband søger sangerinde

Nyt partyband søger en sangerinde, der har lyst til at synge 80’er hits, primært danske hits med Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Anne Linnet, Lis Sørensen, Dodo and The Dodos, Ray Dee Ohh m.fl. Målet..

3. jul. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Duo søger sanger/sangerinde

Vi er to guitarister på 26 år som har spillet musik i lidt over 10 år og spiller en blanding af egne numre og cover. Genren er primært pop/rock. Vi har ambition om på et tidspunkt, at komme ud og spi..

3. jul. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Lead Sanger søges til Bon Jovi tribute band

Vi søger en frontsanger M/K - Jon Bon Jovi - der vil være med til at starte et ambitiøst BJ tribute band! Du skal kunne ramme de høje toner, og have din Performance attitude i orden! Vi tilbyder e..

3. jul. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Coverband søger sanger/guitarist i Herning

Coverband søger sanger, gerne rytmeguitarist, Til hyggeband. Vi øver en gang i ugen (tirsdag). Vi har øvelokale i Herning. Formålet er at vi skal hygge os med det, men samtidig være seriøse med musikk..

1. jul. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Radio rock søger sanger (m) og bassist - 24-34

Vi er et nytopstartet rockband, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer og den slags. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Ikke cover. Vi har:..

30. jun. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Helsinge Danse-/partyband søger sanger

Helsinge fest & danseband søger sangerinde/sanger Ingen dansk top, men derimod de fede grooves fra 70"erne og frem. Der skal kunne danses til vores musik, for vi vil rigtig gerne have mange jobs....

30. jun. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Mandlig sanger søges til pop/rock band

Jeg er på udkig efter en mandlig sanger i alderen 17-22 år til et pop/rock band som udgiver deres første single i starten af August. Du skal have mulighed for at kunne øve flere gange i juli måned,..

28. jun. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sangskriver søger bassist

Hejsa. Jeg hedder Rasmus, er 25 år gammel og leder efter musikalske samarbejdspartnere. Alle instrumenter, akustiske som elektroniske, har interesse. Jeg har skrevet en del sange gennem nogle år og..

28. jun. 2014 > Bassist søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til Melodic/PowerMetal

Metal/Hardrock vocals clean voice, søges. Til 100% top tuned prof. og kompromipløst ultramelodisk heavymetal musik! Så har du sangen, så har vi mere end nogen musikken... Kun seriøse henvendlese..

26. jun. 2014 > Andre søger Sanger > Stor-København

Side: 1234næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her