Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Forsanger søges til rock bandet Hoo Ha Men

Hej! Vi søger stadig en forsanger til vores lille rock band. Vi har base i Aalborg og øver regelmæssigt. Vi søger en frontfigur der ikke er bange for at give den hele armen som rock sanger. Så hv..

20. apr. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Sanger & Tekstforfatter Søges, Sjælland

Hej, jeg er musikker/komponist og producer inden for pop, ballader og R&B. Jeg søger en sanger og sangskriver M/K som kan hjælpe mig med mine melodier Du skal have flair for sangskrivning / kor ense..

19. apr. 2014 > Producer søger Sanger > Nord-Sjælland

Sanger & Tekstforfatter, Sjælland

Hej, jeg er musikker/komponist og producer inden for pop, ballader og R&B. Jeg søger en sanger og sangskriver M/K som kan hjælpe mig med mine melodier Du skal have flair for sangskrivning / kor ense..

19. apr. 2014 > Andre søger Sanger > Nord-Sjælland

Sanger & Tekstforfatter,Sjælland0.

Hej, jeg er musikker/komponist og producer inden for pop, ballader og R&B. Jeg søger en sanger og sangskriver M/K som kan hjælpe mig med mine melodier Du skal have flair for sangskrivning / kor ense..

19. apr. 2014 > Sanger søger Sanger > Nord-Sjælland

Rockband søger sanger

Vi er et nyopstartet band (kopi) som har til stede i Ringsted. Besætningen består p.t af en trommeslager, guitarist og bassist. Vi vil gerne bevæge os i rockgenren. Vi har f.eks lige startet op med at..

17. apr. 2014 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Helsinge fest & danseband søger sangerinde/sanger

Ingen dansk top, men derimod de fede grooves fra 70"erne og frem. Der skal kunne danses til vores musik, for vi vil rigtig gerne have mange jobs.. Vi er erfarne: trommer, bas og guitarist med lidt s..

17. apr. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Hard Blues Rock band søger ambitiøs sanger

Vi søger en forsanger som kan overtage pladsen da vores nuværende netop er droppet ud. Vi er et meget aktivt band og gøre alt hvad vi kan for at komme ud i verden. Sidste år var vi på en 3 uger lang..

16. apr. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sangere/inder/rapper søges

Vi er et mindre team, som skriver og producerer vores egen sange. Vi har udgivet en del albums i 90-00-10 og går i luften igen i ind og udland med nye sange til sommer. - Vi søger p.t sangere/ind..

16. apr. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Band søger m/k sanger.

Sanger / Sangerinde søges. Vi er et lille 3 mands band, (trommer, bas og guitar) Vi spiller kopimusik / egne nummer. OG DER ER ALTID PLADS TIL NYE SANGE :-) POP, Rock, Blues, Dansktop, osv. Og ny..

15. apr. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Band søger Sanger

Vi er et relativt nystartet cover band, som lige står og mangler en ny sanger/sangerinde, da den tidligere sanger ikke kunne deltage mere. Vi er pt 4 i bandet i alderen fra 25 til 34, Stine på tromme..

14. apr. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Rutineret rockband søger fed forsanger

Er du mandlig sanger med en fed rockstemme og en frontmands udstråling, så læs videre her. Vi er et rockband bestående af to guitarister, bassist og trommeslager i alderen 27-32 år, der spiller hård..

14. apr. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Soundtrack ønskes. Sanger/band hele landet

Kære Musiker (Kontakt) Jeg leder efter en musiker/ band, der vil være med i et fælles projekt. Jeg er forfatter og udgiver min 5. bog i løbet af det næste års tid. Hovedpersonen Nikolaj spiller mu..

13. apr. 2014 > Andre søger Sanger > Stor-København

Sangerinde med erfaring og rutine til Høng-Vestsjælland

4 halvgamle drenge,+40+50, søger en dygtig og erfaren sangerinde til 6 mrd. gammelt band. Vi har stor rutine og erfaring fra mange bands og sceneoptræden gennem mange år. Du skal være god til blues og..

9. apr. 2014 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Lead guitarist søger rock/metal band

Hej! Jeg er en guitarist på 19 år. Jeg har spillet guitar i 3 år. Jeg har spillet i 3 bands, et cover band og andre 2 bands som løb ud i sandet... Jeg har mit eget udstyr som er "professionelt" nok t..

8. apr. 2014 > Guitarist søger Sanger > Stor-København

Rock band med danske tekster søger vokal - mand

Vi er et nytopstartet rockband, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer og den slags. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Ikke cover. Vi har -..

7. apr. 2014 > Guitarist søger Sanger > Vest-Jylland

Pop sangskriver og producer søger sanger/inde

Hvis du har mod på at indspille vores originale sange ind i studiet så send endelig en mail med vedhæftet demo! Vi er et mindre team, som skriver og producerer for diverse danske og udenlandske kuns..

5. apr. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Forsanger/guitarist til 60 tribute band

Vi er et rutineret tribute koncertband, der spiller alle de elskede numre og millionhits fra 60-perioden, som kun de færreste andre bands spiller dvs. Doors, Procol Harum, T-Set, onehit-wonders og de..

2. apr. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til heavy/rock band

Vi er 2 guitarister, begge i starten af 20´erne der leder efter en dygtig sanger til vores band. Vi leder ikke efter en "growler" - du skal synge rent og gerne kunne nå nogen høje toner :) Hvis du e..

1. apr. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Ambitiøs mandlig rocksanger søges i Østjylland området.

Hejsa! Vi er et band som tidligere er gået under navnet Broken, men som nu søger ny forsanger til opstart af "nyt" projekt. Vi øver 2 gange om ugen i Randers, men geografien er ikke alt afgørende,..

1. apr. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Guitarist søger Sanger til Rock ´n Roll band

Hej, jeg hedder Nicolai. Jeg søger en trommeslager, en bassist, en lead guitarist og en sanger til at få stablet et fedt Rock ´n Roll band sammen. Jeg er 22 år jeg spiller rytmeguitar og jeg har..

31. mar. 2014 > Guitarist søger Sanger > Stor-København

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her