Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Blues-Sanger Søges i København

THE HOODOOS, Blues-Forsanger København, Blues-Forsanger SØGES, som er dynamisk, udadvendt med showmansship til et råt, beskidt upoleret Blues Rock Band med henblik på at komme ud og spille jobs hu..

27. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Producer søger Sangerinde/komponist

MusicAngelStudio søger dygtig og/eller erfaren sangerinde som samarbejdspartner, også eventuelt med egne kompositioner og tekster, hvor du måske også spiller lidt akustisk guitar eller klaver. Det er..

26. apr. 2015 > Producer søger Sanger > Nord-Sjælland

KAN DU SYNGE?

Fire erfarne musikere i alderen 28-33 søger forsanger. Vi hedder Second Thirst og har base i Monorama, Åbyhøj, hvor vi øver to gange om ugen. Vores musik er bygget op omkring guitarriffs, med fokus på..

24. apr. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges til rockband!

Vi er tre gutter på 17, 18 og 19 som spiller hhv. guitar, bas og trommer. Vi leder efter en sanger (gerne med guitar) til at opstarte et nyt rockband hvor stilen bliver meget af Foo Fighters, Dizzy M..

23. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sangerinde søges

Band søger en sangerinde, der har lyst til at synge 80’er hits. Bandet spiller primært danske hits med Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Anne Linnet, Lis Sørensen, Dodo and The Dodos, Ray Dee Ohh m.fl...

23. apr. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

white ocean søger korsanger

www.whiteoceanmusic.com Vi søger 2 dygtige korsangere (piger) til live og indspilling af vores 3. album i September. Fedt hvis du også kan spille keyboard, men ikke et must. Skriv eller ring til..

23. apr. 2015 > Sanger søger Sanger > Stor-København

Bandet ”Funky Fever” søger sanger

Kan du lide funky fraseringer og ubesværet synge harmonier så har vi måske et match. Vi spiller musik til fester. Dansevenlig funk/soul med afstikkere til disco, rock og pop. Vi har 5-10 jobs om år..

22. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Pentagun søger ny sanger

Vi er: *PENTAGUN *Vi har base i Esbjerg med eget øvelokale. *Vi er nogle halvgamle fjolser (men tag ikke fejl, vi er ligeså tossede som alle andre hehe) *Spiller egne kompositioner *Stilen e..

21. apr. 2015 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

VI SØGER SANGER! Metal i retning af Avenged sevenfold..

..Vi søger pt. en sanger,som har et meget Kræftig clean metal stemme,Vi inspieret af avenged sevenfold Men , vi vil ikke være for generic , så vi prøve at lave vores eget lyd , vi experimentere rigtig..

18. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

VI SØGER SANGER! Metal i retning af Avenged sevenfold

Vi søger pt. en sanger,som har et meget Kræftig clean metal stemme,Vi inspieret af avenged sevenfold Men , vi vil ikke være for generic , så vi prøve at lave vores eget lyd , vi experimentere rigtig m..

18. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

!!! HASTER !!! Etableret rockband med pladekontrakt søger sanger

AARHUSIANSK ROCK BAND SØGER MANDLIG FORSANGER Vi er lige nu i studiet for at indspille 4 numre til vores første EP. Vi er i alderen 25-40 år Stilen er riffbaseret rock med inspiration fra... Al..

15. apr. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Hard Rock / Heavy Band søger forsanger

Hej derude! Vi søger en forsanger til vores 80"er Heavy Metal cover band. Vi spiller cover numre af: Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Whitesnake, Def Leppard, Motley Crue - kort sagt, 80"er hea..

14. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Band søger rock sanger

Hey alle i fantastiske sangere derude, vi er 3 mennesker der er på udkig efter en ny forsanger, siden vi mistede vores gamle sanger. Vi kommer til at starte fra scratch"ish, vi har en masse materiale,..

13. apr. 2015 > Band søger Sanger > Syd-Sjælland

Atrophy søger sanger

Vi står og mangler en som kan råbe og gøre det godt! Vi har et album Skrevet og Indspiller det så snart det er øvet 100% op og vi har en sanger på. Vi forventer en person som er engageret og er klar..

12. apr. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Indspilninger og hygge

Hej jeg er 25 år gammel jeg har et lille hyggeligt studie. Jeg søger mennesker med kreative ideer til at være i studie og lave musik indspille eller bare drikke nogle øl og lave nye bekendtskaber. J..

12. apr. 2015 > Producer søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til studie session i Skive ( R&B - Soul-Pop)

Hej, Står og mangler en fantastisk sanger til et større projekt i næste uge. Jeg søger derfor en sanger der har mod på at lægge vokal på et par R&b/pop tracks. Krav: - Du kan skrive dine egne..

10. apr. 2015 > Producer søger Sanger > Vest-Jylland

Til Indie Rock sangskriver projekt

Project Villain Sanger søges til Et sangskriver projekt med fokus på Indie Rock / alternativ rock - med et twist af 80"s synth. Kort sagt - moderne Indie / alternative guitar baseret rock - med an..

5. apr. 2015 > Andre søger Sanger > Stor-København

Band søger sanger, Odense.

Rockband fra Odense står og søger en sanger. Der er en smule materiale i ovnen allerede, men det mangler dit touch. Der ejes eget øvelokale på Kansas City, Odense. Vi er alle i 20"erne. Frisk..

3. apr. 2015 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Søger trommeslager + sanger til 50/60'er rock'n'roll og pop

Jeg guitarist der søger et par musikkere at spille sammen med. Genren ville være 50/60"er pop, rock"n"roll, blues og country inspireret. Alt fra Gene Vincent, Buddy Holly, Beatles, Andrew Sisters, C..

1. apr. 2015 > Guitarist søger Sanger > Stor-København

Meget hæs sanger *m* søges til Dansk rock

Rock-band i startfasen! (Men med masser af erfaring fra tideligere bands) Inspiration: Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat, Scullclub. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt h..

1. apr. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her