Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Sangerinde søges til pop / dance / R&B

Hej. Jeg søger en sangerinde, som har lyst til at indspille sange indenfor pop, dance og R&B. Jeg er musiker (klaver/keyboard) og komponist, og komponerer / spiller / producerer sange. Jeg er beligg..

26. aug. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Band søger sanger samt trommeslager

Vi er en guitarist, bassist og keyboardspiller (44-48 år) med solid musikalsk ballast. Vi er ved at starte et band baseret på eget materiale. Vi søger en sanger samt trommeslager. Base i Vejen-område..

26. aug. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Opstart af band? :-)

Hej! - Mit navn er Mathias Asmark, jeg er 19 år gammel, og er guitarist. Har spillet guitar i 4 år, og kan også synge! Jeg er også rimelig dygtig til at skrive tekster, og sætte sange og numre sammen..

26. aug. 2014 > Guitarist søger Sanger > Sønder-Jylland

Søger Sanger/Sangerinde

Jeg søger en sanger/sangerinde til et produktions projekt jeg har kørende. Genren er en god blanding af noget pop, elektronisk og rock, med inspirationskilder som The Storm, Carpark North og LiSA. J..

26. aug. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Rutineret pianist og keyboardspiller søger...

Jeg søger nye udfordringer og spiller lige fra klassisk, opera, operette, lieder, musical, viser, revy, evergreens, pop og rock og i mange andre stilarter. Er erfaren til at spille efter noder, på geh..

26. aug. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Syd-Sjælland

Sanger til pop/rock band i Vanløse

Sanger M/K søges til rutineret rock/pop band Moosedance. Vi er fem ( 2xguitar, bas, trommer, keyboard) øver i Vanløse og har spillet sammen i mange år. Ring eller mail til Ole og aftal en tid...

25. aug. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Band søger sangerinde/sanger

Veletableret danse-rock band søger scenevant sanger/sangerinde, som har lyst til at synge de gode rockklassikere krydret med blues, pop og country. Vi er en rutineret besætning bestående af 2 guitare..

23. aug. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Sanger søges til 70'er rock

Sanger søges til 70"er rock. Vi er guitar, trommer og bas. Vi søger en sanger til noget fed rock musik. Vi går efter den oprindelige gamle lyd og feeling. Vi vil øve fast en gang om ugen. Vi har ikk..

22. aug. 2014 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Vokal søges til DeathGrind!!

Hey vi er et DeathGrind band der søger en vokalist, vi øver på Amar!! https://soundcloud.com/m13-4..

21. aug. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger til Black Sabbath/Dio

Hej ! Vi er 3 mand i alderen 34-45 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller primært numre med Dio i front, men også de store klassikere. Vi mangler en kapacitet i front som kan levere en solid p..

21. aug. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Sanger søges til Black Sabbath/Dio

Hej ! Vi er 3 mand i alderen 34-45 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller primært numre med Dio i front, men også de store klassikere. Vi mangler en kapacitet i front som kan levere en solid p..

21. aug. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Metalband søger sanger

Vi søger en seriøs sanger der både kan growle og synge clean. Alder og køn er ligemeget så længe passionen er der...

19. aug. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Radio rock søger sanger (m) og bassist - 25-34

Vi er et nytopstartet rockband, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer og den slags. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Ikke cover. Vi har:..

18. aug. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangerinde søges

Sangerinde søges… Vil du være med som front vokal sammen med anden sangerinde i sammenspillet band. Vi er: Sangerinde – bas –key – guitar og trommer. Vi søger nu en vokal nummer 2, hvor vi forestil..

17. aug. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

SANGERINDE til prof. BØRNEUNDERHOLDNING

Din opgave vil være at optræde som udadvendt sangerinde til diverse børnearrangementer/koncerter. Projektet er professionlet, og vil også indeholde CD-indspilning, videoprojekter til reklame. Jeg..

17. aug. 2014 > Andre søger Sanger > Nord-Jylland

Guitarist søger sangerinde/sanger

Jeg er en dreng/mand på 17 år, som søger en sangerinde/sanger som har lyst til at synge coversange. Vi er i samme genre som John Mayer og Ed Sheeran. Jeg kan spille alt, hvis det skulle være og har og..

16. aug. 2014 > Guitarist søger Sanger > Stor-København

Bossa-sangerinde til duo i Kbhsområdet

Jeg søger en sangerinde der kender de klassiske bossa-nova-sange til duo-samarbejde. Gerne en der kan synge portugisisk. Jeg er også interesseret i spansk-sprogede ting, blues-prægede jazzting, men vi..

15. aug. 2014 > Guitarist søger Sanger > Stor-København

Band søger sanger!

Hej derude. Bandet jeg spiller i, RAVE, søger ny forsanger, gerne en pige/kvinde. Vi spiller Rock/pop samt forskelligt blandet. Hvis dette lyder spændende, eller for nærmere information, så kontak..

13. aug. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Sanger/sangerinde søges

Hej, jeg søger en sanger eller sangerinde til musikproduktion. Genren er pop, arbejder med en lyd der minder om en blanding af Calvin Harris, og gammel elektronisk lyd. Hvis du er interesseret i et..

10. aug. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til Nu-Metal/elektronisk/rap-metal

Vi leder efter musikere til opstart af et nu-metal/elektronisk/rap-metal band Om os: Guitarist og bassist på henholdsvis 20 og 19 år God erfaring live-mæssigt og har været aktivt udøvende i bandsa..

6. aug. 2014 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her