Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Sanger søges til oldie-rockband (Roskilde).

Vi er nogle lidt ældre drenge (sax, guitar, bas og trommer) som er i gang med at lave et band der spiller de goe gamle hits fra vores unge dage - fx Bill Haley, Chuck Berry, Wilson Pickett, Elvis, Rol..

21. dec. 2014 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Korpige til elektropop

Pop projekt med kvindelig forsanger søger pige til kor i studie, hvis du også kan spille et instrument kan du måske tage med ud og lave lidt live i 2015. Sjov at være sammen med, og alder omkring 20-..

17. dec. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger / sangerinde / saxofonist / congas / salsa

vi søger på Smil lounge bar i Næstved en række artister til de kommende 3 første måneder i 2015, vi planlægger at køre live musik hver lørdag fra 21.30 til 23.30. Musik / sang stilen skal være 70"er..

15. dec. 2014 > Andre søger Sanger > Syd-Sjælland

Hæs rock sanger (m) søges - dansk rock

MAGTENS KORRIDORER-ISH BAND, SØGER SANGER (M) Vi er et rock-band i startfasen! (Men med masser af erfaring fra tideligere bands) Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat, Scullclub. Den slags...

15. dec. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus/Horsens

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager (mig selv), en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. St..

13. dec. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges til Black Sabbath/Dio/Ozzy

Vi er 3 mand i alderen 38-50 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller Black Sabbath, Dio og Ozzy numre og søger en sanger/sangerinde som har lyst til at give sig i kast med det, erfaring er ikke..

13. dec. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

proVERBUM søger kunstner.

2014 er ved at være ovre og der er tid i min kalender til at starte et nyt samarbejde. Da der er så mange dygtige mennesker i DK, prøver jeg at bruge her, så jeg kan komme længere ud i min søgen, end..

11. dec. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Sanger/sangerinde på Vestsjælland

Jeg er mangeårig keyboardspiller, som efterhånden trækker mig tilbage fra det kommercielle marked, men jeg mangler én at lege med og evt. indspille nogle viser og sange. Gerne en sjælden optræden - me..

10. dec. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde/sanger søges - gerne på Vestsjælland

til gensidig glæde og fornøjelse. Alderen er af mindre betydning, men du må meget gerne tilhøre det modne segment. Hvis du også behersker et instrument og/eller skriver sange og melodier, trækker det..

10. dec. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Midt-Sjælland

Band til spændende ep projekt!

Hey! Jeg fik blod på tanden da jeg hørte om dette! Et band "Youth Pistol" lavede i 2007 en ep uden overhovedet at mødes in front på noget tidspunkt. De sad i fire forskellige dele af verdenen og ind..

10. dec. 2014 > Guitarist søger Sanger > Midt-Sjælland

Søger sanger i og omk. Herning

Står du og kunne tænke at prøve at start et lille band op så er det måske dig der skal synge. Musik er lige fra pop rock til suppe steg og is musik til udlands..

8. dec. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Vest-Jylland

Band søger sanger/sangerinde

Vi er en guitarist, bassist keyboardspiller og trommeslager med solid musikalsk ballast, idet vi alle har spillet i mange år, i forskellige bands. Vi er ved at starte et band baseret på eget material..

7. dec. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Amatørguitarist søger sanger/musiker til opstart

Hej! Kvindelig sanger/musiker, der idéelt set både synger og spiller klaver (bare sanger kan også sagtens være relevant), søges til duo eller anden bandopstart med udgangspunkt i singer-songwriterst..

5. dec. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

Musikker søger kvindelig sanger.

Hej. Jeg er en ung og frisk fyr der laver lidt musik i et studie ude i Taastrup. Det er mest hip hop ( har allerede lavet lidt, der ligger på min youtube kanal ). Jeg er så småt ved at være færdig m..

5. dec. 2014 > Sanger søger Sanger > Stor-København

Rocksanger søges til seriøst projekt

Phillipa Records (som bla. har stået bag bandet X Contract) søger en ambitiøs forsanger (fra Aarhus eller omegn) til et seriøst rock/hard/modern bandprojekt. Vi tilbyder: - øvelokale - profess..

4. dec. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Elektronisk/house/pop producer søger sanger i Århus og omegn

Jeg har før lavet et opslag inde på denne side, og fik rigtig mange svar, og fik desværre ikke svaret på dem alle sammen. Jeg leder efter en ung sanger/sangerinde der gerne selv kan skrive tekster. Je..

4. dec. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges

Sanger søges til nystartet coverband bestående af erfarne medlemmer i alderen 47 -60 år. Stil: Rock - rhytme/blues. Øver i Silkeborg/tirsdag. Socialt hygge omkring fælles interesse med job som gulero..

4. dec. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

MAGTENS KORRIDORER-ISH BAND, SØGER SANGER (M)

MAGTENS KORRIDORER-ISH BAND, SØGER SANGER (M) Vi er et rock-band i startfasen! (Men med masser af erfaring fra tideligere bands) Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat, Scullclub. Den slags...

4. dec. 2014 > Guitarist søger Sanger > Vest-Jylland

Til Indie Rock sangskriver projekt

Project Villain Sanger søges til Et sangskriver projekt med fokus på Indie Rock / alternativ rock - med et twist af 80"s synth. Kort sagt - moderne Indie / alternative guitar baseret rock - med an..

3. dec. 2014 > Andre søger Sanger > Stor-København

Sanger mk søges til Wuustock

Vi er et band bestående af 3 erfarne musikere på guitar, bas og trommer. Vi søger en sanger mk, der kan synge i alle registre, har et godt "øre" og kan komme ud over scenekanten. Bandet har bestået i..

1. dec. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her