Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Band søger sanger, Odense.

Er din stemme varmet op? Vi er et band fra Odense der står og søger en mandlig vokal. Brænder du efter at komme ud med dine aggressioner og frustrationer? Dette er ikke dødsmetal, men feeling...

2. mar. 2015 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Hard Rock / Heavy Band søger forsanger

Hej derude! Vi søger en forsanger til vores 80"er Heavy Metal cover band. Vi spiller cover numre af: Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Whitesnake, Def Leppard, Motley Crue - kort sagt, 80"er hea..

2. mar. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Mandlig forsanger til blues rock/rock

Hej Vi er et band der holder til på Refshaleøen, 1432 København K. Vi består af trommeslager, bassist, rytmeguitarist, lead guitarist og korsanger. Vi er rimelig spillet sammen og har omkring 10 cov..

27. feb. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Band søger sanger til fed rock

Hey alle i fantastiske sangere derude, vi er 3 mennesker der er på udkig efter en ny forsanger, siden vi mistede vores gamle sanger. Vi kommer til at starte fra scratch"ish, vi har en masse materiale,..

27. feb. 2015 > Band søger Sanger > Syd-Sjælland

Søger sanger: mand eller kvinder til fedt EDM nummer

Søger dygtig sanger til et nummer jeg har lavet, synes selv det lyder godt, men det kan du jo selv vurdere her: Link: https://soundcloud.com/staxofficial/track/s-bIU5Z Har lavet musik i cirka 5 år..

26. feb. 2015 > Producer søger Sanger > Stor-København

Garagerockband søger sanger M/K

Vi er en trio - guitar, bas, trommer - på 29, 41 & 44, der søger en sanger til en gang garagerock. Hvis du også kan spille et instrument, ville det være fedt, men det er ikke et krav. Vi har udmærket..

25. feb. 2015 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Garagerockband søger sanger M/K

Vi er en trio - guitar, bas, trommer - på 29, 41 & 44, der søger en sanger til en gang garagerock. Hvis du også kan spille et instrument, ville det være fedt, men det er ikke et krav. Vi har udmærket..

25. feb. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Nyt hårdt rockband søger sanger

Vi er et nystartet band med base lige ved amager bio der søger en sanger til at fuldende vores line-up. Vi spænder i alder fra start til midt tyverne og har alle spillet musik i min. 10 år. Vores må..

25. feb. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Professional pianist søger rutineret sanger/sangerinde

Sanger søges af seriøs professional pianist til sammenspil Jeg spiller meget forskeligt lige fra klassiske sange til viser, covers, folkesange, revy, evergreens, musical, opera, operette, oratorier,..

24. feb. 2015 > Andre søger Sanger > Syd-Sjælland

Sangerinde søges til veletableret duo

Jeg søger en sangerinde til etableret og seriøs festduo (M/K) med ca. 40-50 job om året. Området for job er jylland. Jeg ønsker mig en alsidig og sikker sangstemme da repertoiret er meget bredt. D..

23. feb. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangerinde søges til veletableret duo – festmusik til bryllup, fødsels

Jeg søger en sangerinde til etableret og seriøs festduo (M/K) med ca. 40-50 job om året. Området for job er jylland. Jeg ønsker mig en alsidig og sikker sangstemme da repertoiret er meget bredt. D..

23. feb. 2015 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Hæs rock sanger (m) søges - dansk rock

Rock-band i startfasen! (Men med masser af erfaring fra tideligere bands) Inspiration: Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat, Scullclub. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt h..

23. feb. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus/Horsens

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager, en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. Stilen er roc..

22. feb. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Frontman søges til genopstart af metalband

Hej Jeg søger en frontman til genopstart af metalband. Du skal beherske både growl og clean Der er en del eksisterende materiale og nyt kommer til. Er det noget for dig så skriv iraperzelum@gma..

21. feb. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Rock sanger søges.

Skulle du kunne leverer en solid rock vocal, i genren Winger, Alterbridge, It Bites m.m. så giv lyd fra dig. Vi er en samling rock drenge mellem 35 og 45, som skal bruge en god vocalist og frontmand..

20. feb. 2015 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Søges: Amibitiøs sanger til pop-projekt i KBH

Kære fellow musicians Casper og jeg søger SUPER AMBITIØS, målrettet og UNIK sanger i alderen 20-28(!) til vores projekt. Vi arbejder stenhårdt på at producere 80"er-inspireret groovy pop. Vi har l..

20. feb. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Pigtråds sanger til pigtråds tribute band

Søges god sanger til opstart af et tribute-band til dansk pigtråd, som spiller alle de kendte og elskede danske (og måske også svenske) pigtrådshits fra perioden 1962-70. Sådan et band ville kunne bli..

19. feb. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søges

Vi er et band bestående af 3 erfarne musikere på guitar, bas og trommer. Vi søger en sanger mk, der kan synge i alle registre, har et godt "øre" og kan komme ud over scenekanten. Hvis du er en vellyde..

18. feb. 2015 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Ambitiøst band fra Auning, Djursland søger forSanger/Sangerinde/Rapper

Vores band fra Auning, Djursland, søger en forSanger/-Sangerinde eller Rapper, som kunne tænke sig at blive en del af et ambitiøst og seriøst originalt band med base på Djursland. Bandet består af g..

18. feb. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Færdige sange søger "artist" sanger/inde

Vi indspikller vocal i Århus , stille er Pop/ R&B. Her er vores sidste udgivelse https://www.youtube.com/watch?v=Z7pl4QTmcls..

18. feb. 2015 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her