Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

MAGTENS KORRIDORER-ish rockband søger sanger (m)

Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af smøger! Vi har været igang med at lede længe, m..

27. nov. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER- SØGER SANGER (M)

Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af smøger! Vi har været igang med at lede længe, m..

25. nov. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges

Vi er et band bestående af 3 erfarne musikere på guitar, bas og trommer. Vi søger en sanger mk, der kan synge i alle registre, har et godt "øre" og kan komme ud over scenekanten. Hvis du er en vellyde..

24. nov. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Sanger mk søges til Wuustock

Vi er et band bestående af 3 erfarne musikere på guitar, bas og trommer. Vi søger en sanger mk, der kan synge i alle registre, har et godt "øre" og kan komme ud over scenekanten. Bandet har bestået i..

21. nov. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Nystartet rockband søger forsanger

Hej. Vi er 3 gutter der er ved at starte en lille rock band hvor vi vil starte med at spille nogle nemme sange sammen for at lære at holde takten og spille med hinanden. Vi er bassist (mig), guitari..

19. nov. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

ROCK ALA MAGTENS KORRIDORER - SØGER SANGER (M)

Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af smøger! Vi har været igang med at lede længe, m..

19. nov. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Sanger søges til oldie-rockband

Vi er nogle lidt ældre drenge (sax, guitar, keyboard og trommer) som er i gang med at lave et band der spiller de goe gamle hits fra vores unge dage i 60"erne - af fx Bill Haley, Chuck Berry, Jimmy He..

18. nov. 2014 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Sanger søges til Black Sabbath

Vi er 3 mand i alderen 38-50 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller Black Sabbath, Dio og Ozzy numre og søger en sanger/sangerinde som har lyst til at give sig i kast med det, erfaring er ikke..

17. nov. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Radio rock søger sanger (m) 25-34

Nytopstartet rockband, leder efter en sanger. Mand, mellem 25 - 34 (plus/minus) Stilen er rock/pop ala. Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags..

17. nov. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

Producer søger vokalister

Hej, jeg hedder Chris. Jeg er en ung producer fra Slagelse på Sjælland. Jeg har lavet beats i cirka to år. Mange af mine beats er af genrene trap og drill, men jeg laver også grime beats, cloud beats..

16. nov. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus/Horsens

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager (mig selv), en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. St..

15. nov. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangerinde søges

Ungdommelig mand, som med tiden er blevet lidt ældre, søger sangerinde til musikalsk projekt... Hvis du kan lege med på et instrument - klaver, fløjte, harmonika, violin eller andet, vil det være fa..

14. nov. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges

Sanger søges til nystartet band bestående af erfarne medlemmer alder 47 -60 år. Stil: Rock/tung - rhytme/blues. Øver i Silkeborg..

14. nov. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges til 70'er rock

Sanger søges til 70"er rock. Vi er guitar, trommer og bas. Vi søger en sanger til noget fed rock musik. Vi går efter den oprindelige gamle lyd og feeling. Vi vil øve fast en gang om ugen. Vi har ikk..

11. nov. 2014 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Nyopstartet heavy metal band søger sanger

Hej med jer, mig og en kammerat har opstartet vores eget heavy metal band og holder til ude ved Refshaleøen. Indtil videre er vi kun os (2 guitarister) og mangler derfor en trommeslager, sanger og bas..

11. nov. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Rock i stil med Magtens Korridorer søger sanger (m)

..

11. nov. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Nyt modern / Hardrock band med pladekontrakt søger en dygtig forsanger

Phillipa Records (som bla. har stået bag bandet X Contract) søger en ambitiøs forsanger (fra Aarhus eller omegn) til et seriøst rock/hard/modern bandprojekt. Vi tilbyder: - øvelokale - profess..

10. nov. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges til dansk 70'er rock

Vi er et band, nu kun bestående af guitarister (rytme/lead), keyboard, trommer og bassist. Repertoiret er dansk klassisk rock, som f.eks. Gnags, Bifrost, CV Jørgensen, Malurt og enkelte Gasolin/Shubid..

10. nov. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

FED sanger søges til hard rock/metal - SERIØST!

Vi søger en sanger som er frisk på at hoppe på dette projekt. Om projektet: Vi er to gutter slut 20erne /start 30erne med mange års erfaring (guitarist og trommeslager). Vi har efter et par års pa..

8. nov. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Dansk rock søger sanger (m)

Vi er igang med at starte et nyt dansksproget rock band. Vi mangler både en forsanger og en bassist (gerne med kor). Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat. Lidt halv beskidt refræn..

7. nov. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her