Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 1234næste

Frisk Sangerinde Søges

Vi søger en sangerinde som vil være med til at løfte vores orkester op til nye højder. Vi er nogle musiker som har spillet / spiller i andre sammenhæng også. Vi har valgt at året 2015 er året hvor v..

24. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sangerinde søger sangere til band

Jeg er en 17 årig pige, som rigtig godt kunne tænke sig at starte et girlband! Tænker omkring 3-4 piger, som synger sammen :) Jeg bor på midtsjælland, har sunget hele mit liv! Mht. præferencer, såso..

22. jan. 2015 > Sanger søger Sanger > Midt-Sjælland

Korsangerinde søges til Springsteen Jam, Aarhus

Korsangerinde søges til Springsteen Jam. Vi er et etableret band, der øver ca. 2 gange om måneden. Bandet består af erfarne musikere (ml. 30 - 40 år) på følgende instrumenter: saxofon, guitar, bas,..

22. jan. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger/sangerinde på Vestsjælland

Jeg er mangeårig keyboardspiller, som efterhånden trækker mig tilbage fra det kommercielle marked, men jeg mangler én at lege med og evt. indspille nogle viser og sange sammen med. Også gerne en sjæld..

21. jan. 2015 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde/sanger søges - helst på Vestsjælland

til gensidig glæde og fornøjelse. Alderen er af mindre betydning, men du må meget gerne tilhøre det modne segment. Hvis du også behersker et instrument og/eller skriver tekster og musik, trækker det..

21. jan. 2015 > Keyboardspiller søger Sanger > Midt-Sjælland

Søger sanger til opstart af band

Hej folkens! Jeg en guitarist som leder efter folk der er friske på at starte et band med ambitioner. Leder pt efter sanger, bassist, trommeslager, men hvis du spiller andet er du velkommen til at..

20. jan. 2015 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Can you move like Jagger!

Rolling Stones tribute bandet "Sticky Fingers" står lige nu og mangler en frontmand. Vi har i tidligere konstellationer spillet på flere festivaler m.m. Vi søger en sanger med scene erfaring, en der h..

19. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til 80'er hair rock band Lucky69

hej! elsker du de fede 80"er? og kan du synge så er du måske den vi mangler vi er et band på en trommeslager (mig) og en guitarist vi er 16 - 18 og har spillet sammen i 6 år hvor vi har været i..

18. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til Black Sabbath

Vi er 3 mand i alderen 38-50 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller Black Sabbath, Dio og Ozzy numre og søger en sanger/sangerinde som har lyst til at give sig i kast med det, erfaring er ikke..

18. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Garagerockband søger sanger M/K

Vi er en trio - guitar, bas, trommer - på 29, 41 & 44, der søger en sanger til en gang garagerock. Hvis du også kan spille et instrument, ville det være fedt, men det er ikke et krav. Vi har udmærket..

15. jan. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Garagerockband søger sanger M/K

Vi er en trio - guitar, bas, trommer - på 29, 41 & 44, der søger en sanger til en gang garagerock. Hvis du også kan spille et instrument, ville det være fedt, men det er ikke et krav. Vi har udmærket..

15. jan. 2015 > Band søger Sanger > Fyn & øer

Seriøst pop projekt søger pige til kor/instrument

Meget seriøst pop projekt søger pige til kor for studie og live performance. Du er sjov, opfindsom og tålmodig. Alder 20-30. Du skal kunne lave stemmer til kor og det rigtig fedt hvis du kan spille e..

14. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Partyband søger sangerinde

Vi er et pige-partyband fra Århus/København som leder efter en ny sangerinde. Vi er fire piger på trommer, keyboard, bas og guitar (+ alle på kor), i alderen 25-29 år, og vi har "eksisteret" siden gym..

13. jan. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Band søger sanger m/k til 60'er rock

Vi er et rockband bestående af guitar, bas/sang og trommer/sang, ved navn Wuustock. Vi er modne og teknisk velfunderet på hvert vores instrument. Vi spiller især Janis Joplin, Jefferson Airplane, Jim..

12. jan. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Ung Producer søger Artister

Hej læser! Mit navn er Jonas Hoffmann, og jeg er en ung producer som søger artister til at skrive & producere noget fantastisk musik med! Hvis du er en ildsjæl som jeg, og har én eller flere sange..

12. jan. 2015 > Producer søger Sanger > Nord-Jylland

Producer søger vokalister

Hej, jeg hedder Chris. Jeg er en ung producer fra Slagelse på Sjælland. Jeg har lavet beats i cirka 3 år. Mange af mine beats er af genrene trap og drill, men jeg laver også grime beats, cloud beats o..

10. jan. 2015 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde søger musikere.

Jeg er en 20 årig sangerinde, der mangler nogen at spille sammen med - evt producer. Bare for sjov, men også for at holde stemmen igang. Jeg har mange års erfaring som sanger og har brugt min stemme m..

5. jan. 2015 > Sanger søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde søges til veletableret duo – festmusik til bryllup, fødsels

Jeg søger en sangerinde til etableret og seriøs festduo (M/K) med ca. 40-50 job om året. Jeg ønsker mig en alsidig og sikker sangstemme da repertoiret er meget bredt. Du må forvente at skulle syng..

4. jan. 2015 > Andre søger Sanger > Nord-Jylland

Producer søger Sangerinde/komponist

MusicAngelStudio søger dygtig og/eller erfaren sangerinde som samarbejdspartner, også eventuelt med egne kompositioner og tekster, hvor du måske også spiller lidt akustisk guitar eller klaver. Det er..

1. jan. 2015 > Producer søger Sanger > Stor-København

Band søger Forsanger til Metal

Hey derude vi er 4 gutter ca i midten af 30`erne da søger en forsanger i vores band. Vores musik er egne værker i stil med Metallica/Iron Maiden og så alligevel ikke du kan høre det på youtube under..

30. dec. 2014 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Side: 1234næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her