Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Søger sanger til kommende projekter

Hej jeg har efterhånden produceret i nogle år. genren er primær electronisk pop lyt til min souncloud her og se om det vækker interesse ! https://soundcloud.com/spoilingkidss Har tidligere udgiv..

23. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER- SØGER SANGER (M)

Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af..

23. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Sønder-Jylland

Guitarist søger sanger til små jobs

Glad guitarist på 27 søger sanger i Aarhus området. Jeg har før spillet i band, men grundet arbejde osv. har det været anden priotet. Nu vil jeg gerne ud og spille på værtshuse og lign. igen og søge..

21. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

Rutineret sangerinde (blues/pop/rock) søges

Kære sangerinde et-eller-andet-sted-derude! ... måske du har lyst til at deltage i dette projekt? ... Jeg er en rutineret keyboarder (58 år), som har spillet blues, jazz, pop og rock siden de unge..

20. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER- SØGER SANGER (M)

Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af..

20. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Vest-Jylland

Etableret band søger frontfigur!

Red Rooster Band er et etableret band som har mere end 10 år. Vores tidligere forsanger har valgt at trække sig pga. personlige årsager, og vi søger derfor hans efterfølger. Bandet består af to guit..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Etableret band søger frontfigur!

Red Rooster Band er et etableret band som har mere end 10 år. Vores tidligere forsanger har valgt at trække sig pga. personlige årsager, og vi søger derfor hans efterfølger. Bandet består af to guit..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Metalband søger forsanger

Sanger søges! Kunne du tænke dig at være den nye forsanger i det danske metalband Opiate? Vi er alle i midt 20"erne og er bosat i København. Vi er ambitiøse omkring vores musik og har gode mulighede..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Producer søger vokalister ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hej, jeg hedder Chris. Jeg er en ung producer fra Slagelse på Sjælland. Jeg har lavet beats i cirka to år. Mange af mine beats er af genrene trap og drill, men jeg laver også mørke cloud beats og old..

17. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Nyt '80 Partyband søger sangerinde

Nyt partyband søger en sangerinde, der har lyst til at synge 80’er hits. Bandet spiller primært danske hits med Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Anne Linnet, Lis Sørensen, Dodo and The Dodos, Ray Dee Oh..

15. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger, sangskriver, guitarist eller pianist søges.

Hej. Jeg er en mand på 24 år, bor i Struer og føler mig parat til at tage det næste skridt. Jeg har mit eget studie grej men nothing fanzy. Jeg søger en samarbejdspartner der har lyst til at få produc..

15. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Vest-Jylland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER - SØGER SANGER (M)

Vi er et rockband, i startfasen, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryge..

13. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger til svensk inspireret metal band søges

Med inspiration liggende hovedsageligt hos The Haunted (revolver og exit wounds) er vi 2 guitarister, en bassist og en trommeslager som er gået igang med at skrive noget der gerne skulle blive til en..

12. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus/Horsens

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager (mig selv), en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. St..

12. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger / Sangerinde søges til færdige sange :-)

Vi er et prof.sangerskriverteam med studio og samarbejde med https://soundcloud.com/xx123recordsxx Vi har en del nye sange i stil med denne her https://www.youtube.com/watch?v=pCVU8NNOg4Q Om du komm..

12. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger søges til dansk 70'er rock

Vi er et band, nu kun bestående af guitarister (rytme/lead), keyboard, trommer og bassist. Repertoiret er dansk klassisk rock, som f.eks. Gnags, Bifrost, CV Jørgensen, Malurt og enkelte Gasolin/Shubid..

10. okt. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Key og guitar søger Sangerinde / Sanger!

Hej Vi er Keyboardmand og Guitarist, Som søger en sangerinde / sanger, som synger rimeligt godt i flere forskellige stilarter. som syntes det er okay, at synge med på baggrunds Backingtrack spor (fed..

9. okt. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Syd-Sjælland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER - SØGER SANGER (M)

Vi er et nytopstartet rockband, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger..

7. okt. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

sanger søger sanger/og guitarist/ og pianist

Jeg er 38 år kvinde der bor i Holbæk. jeg søger en eller flere der lige som mig, savner at have det hyggelig sammen med at selv danne musik at hygge sig med. Gerne nogle som vil prøve x-faktor med m..

6. okt. 2014 > Sanger søger Sanger > Midt-Sjælland

Producer søger Sanger/komponist (obs! update)

Jeg siger rigtig mange tak for de mange henvendelser, nogen mere seriøse end andre, men sådan er det jo i denne branche, af og til. Vil meget gerne oplyse at jeg har lavet en stor opdatering af stu..

5. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Stor-København

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her