Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Key og guitar søger Sangerinde / Sanger!

Hej Vi er Keyboardmand og Guitarist, Som søger en sangerinde / sanger, som synger godt i forskellige stilarter som: " rock- Rock´n Roll - Pop - Countryrock lidt fra 80, 90, 00 i det danske. Syntes d..

31. okt. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Syd-Sjælland

Sanger (Rock-DK - mand) søges

Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af smøger! IKKE C..

29. okt. 2014 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Producer søger vokalister

Hej, jeg hedder Chris. Jeg er en ung producer fra Slagelse på Sjælland. Jeg har lavet beats i cirka to år. Mange af mine beats er af genrene trap og drill, men jeg laver også cloud beats og old school..

28. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde til electronic

Hejsa. Jeg søger en sangerinde der har lysten til at ligge vocal til noget electronisk musik. har dog et krav om at du skal kunne indspille din vocal selv da jeg ikke ejer en mic. jeg er 22 år o..

27. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Rock band søger sanger (m)

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER -SØGER SANGER (M) Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den sla..

27. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Vest-Jylland

Rutineret sangerinde (blues/pop/rock) søges

Kære sangerinde et-eller-andet-sted-derude! ... måske du har lyst til at deltage i dette projekt? ... Jeg er en rutineret keyboarder (58 år), som har spillet blues, jazz, pop og rock siden de unge..

27. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

metal, pop punk, rock osv hele lortet

hey gider ikk skrive for meget siden folk ikk altid svare men, vi er 15-17 år og leder efter folk der er villige til ikk bare band men faktisk at gå op i vores sammenhold, for jeg vil ihvertfald have..

26. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søges til rock cover band

Sanger søges til opstart af rock cover band. Jeg søger en forsanger M/Kér i alderen ca. 25-35 år gerne med guitar eller bas erfaring, men ikke et must da det vigtigste for mig er at finde en dygtig..

24. okt. 2014 > Trommeslager søger Sanger > Sønder-Jylland

Korsangerinde søges til kopi-rockband

Vi er et rockband, som står og mangler en sangerinde til at synge kor, og evt. aflaste vores forsangerinde ind i mellem. Vi spiller forskellige rocknumre, både på dansk og engelsk; f.eks. Gasolin" o..

23. okt. 2014 > Band søger Sanger > Syd-Sjælland

Søger sanger til kommende projekter

Hej jeg har efterhånden produceret i nogle år. genren er primær electronisk pop lyt til min souncloud her og se om det vækker interesse ! https://soundcloud.com/spoilingkidss Har tidligere udgiv..

23. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER- SØGER SANGER (M)

Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af..

23. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Sønder-Jylland

Guitarist søger sanger til små jobs

Glad guitarist på 27 søger sanger i Aarhus området. Jeg har før spillet i band, men grundet arbejde osv. har det været anden priotet. Nu vil jeg gerne ud og spille på værtshuse og lign. igen og søge..

21. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Øst-Jylland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER- SØGER SANGER (M)

Rockband, i startfasen, leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryger tonsvis af..

20. okt. 2014 > Guitarist søger Sanger > Vest-Jylland

Etableret band søger frontfigur!

Red Rooster Band er et etableret band som har mere end 10 år. Vores tidligere forsanger har valgt at trække sig pga. personlige årsager, og vi søger derfor hans efterfølger. Bandet består af to guit..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Etableret band søger frontfigur!

Red Rooster Band er et etableret band som har mere end 10 år. Vores tidligere forsanger har valgt at trække sig pga. personlige årsager, og vi søger derfor hans efterfølger. Bandet består af to guit..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Metalband søger forsanger

Sanger søges! Kunne du tænke dig at være den nye forsanger i det danske metalband Opiate? Vi er alle i midt 20"erne og er bosat i København. Vi er ambitiøse omkring vores musik og har gode mulighede..

19. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Nyt '80 Partyband søger sangerinde

Nyt partyband søger en sangerinde, der har lyst til at synge 80’er hits. Bandet spiller primært danske hits med Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Anne Linnet, Lis Sørensen, Dodo and The Dodos, Ray Dee Oh..

15. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger, sangskriver, guitarist eller pianist søges.

Hej. Jeg er en mand på 24 år, bor i Struer og føler mig parat til at tage det næste skridt. Jeg har mit eget studie grej men nothing fanzy. Jeg søger en samarbejdspartner der har lyst til at få produc..

15. okt. 2014 > Producer søger Sanger > Vest-Jylland

ROCK ALA. MAGTENS KORRIDORER - SØGER SANGER (M)

Vi er et rockband, i startfasen, som leder efter en sanger. Stilen er Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat etc. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt hæs og sej. Som en der ryge..

13. okt. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger til svensk inspireret metal band søges

Med inspiration liggende hovedsageligt hos The Haunted (revolver og exit wounds) er vi 2 guitarister, en bassist og en trommeslager som er gået igang med at skrive noget der gerne skulle blive til en..

12. okt. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her