Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Sangerinde søges

Hejsa Jeg søger en frisk sangerinde, til et studio project, omkring at lave en duo, modrene pop/rock. Din alder og erfaring er underordnet, bare du har gåpåmod, og en en god stemme. Det er bedst a..

30. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Nord-Jylland

Nyt '80 Partyband søger sangerinde

Nyt partyband søger en sangerinde, der har lyst til at synge 80’er hits. Bandet spiller primært danske hits med Tøsedrengene, Halberg/Larsen, Anne Linnet, Lis Sørensen, Dodo and The Dodos, Ray Dee Oh..

28. sep. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Søger sanger eller sangerinde fra omkring Aarhus

Jeg er en fyr på 34 år som har spillet klaver i over 20 år. Jeg søger en sanger/sangerinde som har lyst til at komme ud og optræde sammen med mig. Musikken vil nok primært blive pop - men evt. også ja..

28. sep. 2014 > Keyboardspiller søger Sanger > Øst-Jylland

Sanger til Black Sabbath/Dio

Hej ! Vi er 3 mand i alderen 34-45 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller primært numre med Dio i front, men også de store klassikere. Vi mangler en kapacitet i front som kan levere en solid p..

26. sep. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

Sanger søges til Black Sabbath/Dio

Hej ! Vi er 3 mand i alderen 34-45 som søger en sanger med højt drive. Vi spiller primært numre med Dio i front, men også de store klassikere. Vi mangler en kapacitet i front som kan levere en solid p..

26. sep. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

a rock band is looking for a singer in Odense

Hi, a rock funk band (15 km from Odense) is looking for a singer (male, female) with powerful but musical voice. We are in our thirties, but your age is irrelevant, we make only our own music and we..

25. sep. 2014 > Band søger Sanger > Fyn & øer

60-sanger til Procol Farum

Garvet klaver/orgelspiller i spidsen for 60-konceptbandet Procol Farum søger lige så rutineret forsanger. Stilen er (som navnet næsten siger) de store og mere sjældne millionhits fra hele 60-tiåret af..

24. sep. 2014 > Band søger Sanger > Nord-Sjælland

60-sanger til Procol Farum

Rutineret sanger til 60-koncept/koncert/nostalgi-bandet Procol Farum, der som navnet næsten siger, spiller de store og mere sjældne millionhits fra hele 60-tiåret af typen andre bands sjældent eller a..

24. sep. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Alternativ Rockband søger Sanger i København, nordsjælland og omegn

Vi er 2 brødre, som spiller guitar og bas. Vi søger PT sanger til vores band - vi skriver selv vores sange og stilen er noget ala Indie/Alternativ/postpunk/Rock. Vi vil fokusere på en solid sangskr..

21. sep. 2014 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger søger vokalgruppe

Hej mit navn er Alexander. Jeg har længe gået med idéen om st starte en vokalgruppe alla Baclstreet Boys og lign. Og prøver nu at realisere det :) så hvis det lyder som noget for dig/jer, så kontakt m..

19. sep. 2014 > Sanger søger Sanger > Øst-Jylland

Søger vokalist og/eller musikalsk samarbejdspartner til moderne pop.

Efter mange års solo arbejde bag knapperne trænger jeg nu virkelig til at prøve kræfter med en lidt tættere samarbejdspartner. Jeg har lavet en del ting med andre folk gennem årene og har de sidste 3..

18. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager (mig selv), en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. St..

18. sep. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Rå rock sanger søges!

Vi er et seriøst og engageret rock band fra Vejle og omegn som søger en sanger med en rå rockstemme! I bandet er vi inspireret af go gammeldags rock fra 80"erne og 70"erne - derfor søger vi en sange..

18. sep. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

sanger søger sanger/og guitarist/ og pianist

Jeg er 38 år kvinde der bor i Holbæk. jeg søger en eller flere der lige som mig, savner at have det hyggelig sammen med at selv danne musik at hygge sig med. Gerne nogle som vil prøve x-faktor med m..

17. sep. 2014 > Sanger søger Sanger > Midt-Sjælland

Producer søger sanger

Kontakt mig hvis interreseret. Helt præcist søger jeg en seriøs sanger, som vil noget med musikken, og har noget på hjertet. Ingen erfaring er påkrævet hvis blot man har "dét" Kontakt mig endeli..

17. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Øst-Jylland

sangerinde søges til dansk og country

hejsa går du med en drøm om at lave din egen cd så er der måske en mulighed her har du noget demo materiale med din sang så send det til Studie42 enten via post eller via mail med oplysninger om d..

16. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Sønder-Jylland

Rockband søger sanger

Vi er et nyt opstartet band der søger en forsanger med hang til 70`er 80`er Rock. Vi vil gerne spille egne numre blandet med cover numre. Stilen er Bad Company,ZZ Top,Golden Earring ect...

12. sep. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Søger sanger til at lave covernummer af kendt sang + musikvideo til.

Hej! Mit navn er Jonas Hoffmann, og jeg søger en sangere som vil være med til et projekt. Projektet går ud på at lave et cover af en kendt sang, som vi indspiller i mit studie. Og siden jeg har nog..

11. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Vest-Jylland

Rapper til rock projekt søges!!

Vi er et seriøst og engageret band fra Vejle og omegn som søger Rapper til bandet da vores tidligere forsanger fornylig er trådt ud af bandet. Vores musik er en eksperimenterende fusion af go gammel h..

9. sep. 2014 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangerinde på Vestsjælland

Jeg er mangeårig keyboardspiller, som efterhånden trækker mig tilbage fra det kommercielle marked, men jeg mangler én at lege med og evt. indspille nogle viser og sange. Gerne en sjælden optræden - me..

9. sep. 2014 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her