Find

 
 
 

vis kun bands der søger


Side: 12345næste

Forsanger søges til country-pop-rock

Vi er tre glade mænd i slut-20"erne fra København som mangler en energisk forsanger til et sydstatsinspireret og festligt country-pop-rock-projekt. Hvis du lytter til disse numre og tænker at det ik..

29. mar. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Band søger sanger/sangerinde

Vi er en guitarist, bassist keyboardspiller og trommeslager med solid musikalsk ballast, idet vi alle har spillet i mange år, i forskellige bands. Vi er ved at starte et band baseret på eget material..

29. mar. 2015 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Sanger Søger 2 Kvindelige Backingvokalister Til Opstart Af Band/Gruppe

Kære læser.. Jeg er en mandlig Sanger/Danser som søger 2 kvindelige backingvokalister til opstart af en gruppe. Jeg har været solo sanger i mange år, mens idéen om at starte en gruppe, er noget je..

25. mar. 2015 > Sanger søger Sanger > Nord-Jylland

Søger Rappere & Sangere

Hej, mit navn er Jonas Hoffmann. Jeg er ung producer som leder efter nogen at samarbejde med. Jeg arbejder med mange forskellige genre, så derfor er jeg meget fleksibel til hvad end stil du laver/b..

25. mar. 2015 > Producer søger Sanger > Nord-Jylland

Band søger forsanger M/K

Band søger forsanger M/K Vi er tre gutter +50 der har spillet sammen i et års tid. Vi er guitarer, bassist og trommeslager, men mangler forsangeren. Det gør slet ikke noget at du spille et instrumen..

24. mar. 2015 > Band søger Sanger > Midt-Sjælland

Meget hæs sanger *m* søges til Dansk rock

Rock-band i startfasen! (Men med masser af erfaring fra tideligere bands) Inspiration: Gasolin", Magtens Korridorer, Spids Nøgenhat, Scullclub. Så din stemme må gerne kunne klare den slags. Lidt h..

24. mar. 2015 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Keyboardspiller søger god sangerinde

Er du en dygtig sangerinde, som har lyst til at synge/performe/øve sammen med en rutineret keyboardspiller (60+), der kan sit håndværk indenfor en masse genrer - helst jazz el. pop - som bigband, elle..

24. mar. 2015 > Keyboardspiller søger Sanger > Stor-København

Duo / trio søger sangerinde

DreamSound er en duo/trio der spiller en omgang forrygende festmusik, til bl.a. bryllupper, fødselsdage, byfester osv. Vi søger en ekstra sangerinde, da vores nuværende sangerinde også har gang i and..

23. mar. 2015 > Band søger Sanger > Vest-Jylland

Duo / trio søger sangerinde

DreamSound er en duo/trio der spiller en omgang forrygende festmusik, til bl.a. bryllupper, fødselsdage, byfester osv. Vi søger en ekstra sangerinde, da vores nuværende sangerinde også har gang i and..

23. mar. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Duo / trio søger sangerinde

DreamSound er en duo/trio der spiller en omgang forrygende festmusik, til bl.a. bryllupper, fødselsdage, byfester osv. Vi søger en ekstra sangerinde, da vores nuværende sangerinde også har gang i and..

23. mar. 2015 > Band søger Sanger > Nord-Jylland

Duet partner søges til akustiske jobs på feks barer...

Hej derude ! Jeg er en ung pige der gerne vil gøre musikken til en del af et arbejde. Så jeg søger en duetpartner (gerne en mandlig) der kan synge kendte numre med mig på barer og offentlige steder,..

23. mar. 2015 > Sanger søger Sanger > Fyn & øer

Rockband søger mandlig sanger

Fire erfarne musikere i alderen 28-33 år søger en dygtig og karakterfuld forsanger, som kunne tænke sig at være en del af vores fede rockband. Vi hedder Second Thirst og har base i Monorama, Åbyhøj, h..

22. mar. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Sangerinde/inder søges

Min makker Saman og jeg er i gang med at starte en gruppe op. Stilen er dark country/pop med beat inspiration fra Hip Hop. Vi tænker muligvis en duo eller en gruppe bestående af flere artister, men..

22. mar. 2015 > Producer søger Sanger > Stor-København

Mushroom Cloud søger Forsanger

"Klar til at være forsanger og frontman i et seriøst og ambitiøst band? Så er det måske dig vi leder efter! Vi er ved at forberede os til det næste kapitel af MC og leder nu efter den helt rigtige s..

21. mar. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Still To Be Rock

Hej vi er et cover band i den hårde ende af rocken ,vi søger en Rock sanger med stil og sjov,der kan sit shit dog ikke pro sanger men et talent , du må gerne have tidligere erfaring men ikke noget mus..

21. mar. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Forsanger søges til indie/poprock band

Energisk rockband står og mangler en forsanger og sangskriver. Vi er guitar, bas og trommer og har allerede 11-12 originale numre så der er masser at starte med:) Vi har eget fedt øvelokale på Nør..

21. mar. 2015 > Band søger Sanger > Stor-København

Sanger/sangerinde på Vestsjælland

Jeg er mangeårig keyboardspiller, som efterhånden trækker mig tilbage fra det kommercielle marked, men jeg mangler én at lege med og evt. indspille nogle viser og sange sammen med. Også gerne en sjæld..

20. mar. 2015 > Producer søger Sanger > Midt-Sjælland

Sangerinde/sanger søges - helst på Vestsjælland

til gensidig glæde og fornøjelse. Alderen er af mindre betydning, men du må meget gerne tilhøre det modne segment. Hvis du også behersker et instrument og/eller skriver tekster og musik, trækker det..

20. mar. 2015 > Keyboardspiller søger Sanger > Midt-Sjælland

Pentagun søger ny sanger

Vi er: *PENTAGUN *Vi har base i Esbjerg med eget øvelokale. *Vi er nogle halvgamle fjolser (men tag ikke fejl, vi er ligeså tossede som alle andre hehe) *Spiller egne kompositioner *Stilen e..

18. mar. 2015 > Band søger Sanger > Sønder-Jylland

Progressiv rockband søger sanger (m) i Århus/Horsens

Hej sangere Vi er tre i vores band, en trommeslager, en guitarist og en bassist og vi skriver noget fed rockmusik. Vi søger derfor en dygtig sanger for at komme videre med vores musik. Stilen er roc..

18. mar. 2015 > Band søger Sanger > Øst-Jylland

Side: 12345næste


Log ind:

Email:

Kodeord:
Glemt dit login? klik her